FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Încă un refuz! » Walter Novellino spune nu CFR-ului: "Prefer să aştept oferte din Italia"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 octombrie 2012 15:06

UPDATE 15:00 După Edy Reja, şi Walter Novellino a spus pas CFR-ului. Tehnicianul italian i-a refuzat pe ardeleni, dorind să rămînă alături de familie.

"Prefer să rămîn în Italia alături de familie. Le-am mulţumit şefilor de la Cluj că s-au gîndit la mine, dar voi rămîne în Italia în aşteptarea unei oferte din zonă", a declarat Walter Novellino, conform calciomercato.it.

Citeşte şi:
"Ce fel de tehnician vor, de fapt, Paszkany şi Mureşan?" » Maria Andrieş despre politica şefilor lui CFR

***

Walter Novellino este de astăzi noul antrenor al CFR-ului.

Italianul de 59 de ani, ultima dată la Livorno, îl va înlocui pe Ioan Andone pe banca "feroviarilor". Acesta a sosit deja la Cluj, unde a ajuns la un acord cu conducerea ardelenilor şi va fi prezentat în cursul zilei de astăzi. Fostul jucător al Milanului din perioada '78-'82 este cel de-al patrulea tehnician italian al clujenilor după Cristiano Bergodi, Maurizio Trombetta şi Andrea Mandorlini.

Novellino spune despre el pe site-ul său oficial că este "încăpăţînat, sincer, impulsiv, dar puternic şi visez să cîştig un tilu şi, dacă e posibil, Liga Campionilor". Italianul este adeptul sistemului 4-4-2, cu un "regista" la mijloc, iar în atac cu un vîrf puternic şi unul foarte tehnic, transformîndu-se uneori în 4-4-1-1.

Expert în promovări
Novellino e un specialist al promovorărilor. Pe Gualdo a dus-o din C2 pînă la barajul pentru promovarea în Serie B. A condus Venezia, Napoli, Piacenza şi Sampdoria în Serie A în perioada 1997-2003. Cel mai mult a stat pe banca Doriei, unde în 5 ani de zile a reuşit să conducă echipa din Serie B pînă în Cupa UEFA.

După perioada petrecută la Sampdoria, Novellino a mai antrenat Torino, Reggina şi Livorno, dar a fost dat afară de fiecare dată din cauza lipsei rezultatelor.

CV Walter Novellino
- 59 de ani
- a jucat ca mijlocaş
- a evoluat la Legnano, Torino, Cremonese, Empoli, Perugia, AC Milan, Ascoli şi Catania
- are o selecţie în naţionala Italiei
- a antrenat Perugia, Gualdo, Ravenna, Venezia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Torino, Reggina şi Livorno
Trofee: Serie A (78-79), Serie B (80-81)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (109)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  26 Octombrie 2012, 01:51
Postat de wertus pe 25 Octombrie 2012, 23:35

eu cred ca sunt vrajeli de presa pe site-ul CFR Cluj si pe blogul personal al lui Walter Novellino nu scrie nimic despre acest s-au un contact cu formatia ardeleana .Se pare ca atc13 are dreptate

formatia BOZGORIL;;OR DIN ARDEAL VROIAI SA SPUI !!! ;)

serrrumenukeno
serrrumenukeno  •  25 Octombrie 2012, 23:55
Postat de raul4steaua pe 25 Octombrie 2012, 20:46

ahahah, voi echipa de liga va refuza un antrenor anonim

e pe lista la steaua...:)

wertus
wertus  •  25 Octombrie 2012, 23:35

eu cred ca sunt vrajeli de presa pe site-ul CFR Cluj si pe blogul personal al lui Walter Novellino nu scrie nimic despre acest s-au un contact cu formatia ardeleana .Se pare ca atc13 are dreptate

Vezi toate comentariile (109)
Comentează
Close