FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

UPDATE / Martiş a fost reţinut şi el pentru 24 de ore, la fel ca Serea!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Fostul arbitru Ionică Serea (foto stînga) a fost reţinut deja pentru 24 de ore de către procurorii DNA Piteşti, în cazul de corupţie iniţiat în urmă cu un an.

Ex-centralul focşănean este cercetat în dosarul soldat cu reţinerea mai multor nume importante, cum ar fi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, dar şi mai mulţi arbitri (Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Marcel Savaniu).

Serea va face recurs împotriva deciziei de reţinere, în timp ce procurorii care instrumentează cazul vor cere mandat de arest pentru următoarele 29 de zile.

Cavalerul fluierului a fost dat afară din arbitraj în urmă cu un an, pe 30 aprilie 2009, după o şedinţă în regim de urgenţă a CCA

Greşelile grave comise la semifinala Cupei României, CFR - Vaslui 2-0, i-au fost fatale lui Serea. Acesta nu a acordat două penalty-uri în favoarea moldovenilor şi nu a văzut faultul lui De Sousa asupra lui Temwanjera la faza care a precedat golul de 1-0.

UPDATE / Procurorii DNA percheziţionează casa lui Marius Martiş, arbitru de Liga 1 reţinut de la delegări, al cărui nume a fost vehiculat în dosarul Piteşti. Marius Martiş e născut în Focşani, ca şi Ionică Serea.

UPDATE 2 / Surse apropriate anchetei susţin că procurorii DNA l-au preluat pe  Marius Martiş şi îl conduc pe acesta pentru eventuale declaraţii la sediul DNA Piteşti. Focşăneanul va afla în cursul serii dacă va fi reţinut sau nu.

UPDATE 3/ La 19:30, Martiş era în drum spre DNA Piteşti. Vezi aici ce a declarat, în exclusivitate pentru gsp.ro!


UPDATE 4 / La 20:00, Marius Martiş a ajuns la sediul DNA Piteşti.

Arbitrul a fost transportat cu o Dacie cu număr de Bucureşti, împreună cu doi procurori şi cu avocatul. "Nu ştiu de ce am fost adus, acum văd şi eu" a fost reacţia lui.




UPDATE 5 / La 22:30, s-a anunţat că Marius Martiş a fost reţinut.
Avocatul său, Ticu Burcă, a spus: "Clientul meu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru complicitate la dare şi luare de mită".

Martiş a ieşit încătuşat din sediul DNA Piteşti şi a fost transportat cu duba Poliţiei la IPJ Argeş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
 •  30 Aprilie 2010, 08:36

e nevinovat Martis ia uitati ce vesta Moncler de 3-4 sute de euro are pe el :)))

 •  29 Aprilie 2010, 23:58

Poate domnii procurori se vor uita si in SUS, ca acolo-s BAROSANII !

 •  29 Aprilie 2010, 23:38
Postat de agentoo8 pe 29 Aprilie 2010, 16:57

daca citeste cineva cuoscut lui serea mesajul meu , ii recomand sa cumpere din timp un ventilator pentru ca la vara o sa fie caldura mare la colibasi in puscarie :)) domnilor din fotbal nu va ingramaditi ca aveti toti loc :D

vezi sa nu ajungi tu inaintea lui acolo...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează