FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

UPDATE Piţurcă, aproape să-i "fure" Stelei două vedete » EXCLUSIV GSP.ro îţi oferă informaţii din culise: Becali, criză de nervi în închisoare! Cifrele mutării

Articol de - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 18:54

Site-ul alriyadh.com anunţă că Al Ittihad s-ar fi înţeles pentru transferurile lui Lukasz Szukala şi Lucian Sînmărtean, doi dintre liderii campioanei României. 

Presa arabă scrie că oficialii echipei antrenate de Victor Piţurcă au venit azi noapte la Bucureşti şi au semnat actele pentru cei doi fotbalişti aflaţi în ultimele 6 luni de contract. "Vineri seara oficialii lui Al Ittihad au ajuns la Bucureşti şi au semnat actele pentru transferurile lui Sînmărtean şi Szukala. Cei doi au fost aduşi la cererea expresă a lui Victor Piţurcă, iar duminică vor face vizita medicală, urmînd să se alăture echipei în stagiul de pregătire din Dubai", anunţă site-ul citat.


Gigi a făcut o criză de nervi!

Sursele GSP susţin însă că lucrurile stau altfel şi nu sînt încă rezolvate. Sînmărtean este acasă la Piţurcă, unde fostul selecţioner încearcă să-l convingă să semneze, iar Szukala abia a ajuns în România şi va discuta problema contractului în această după amiază.

Piţurcă i-ar vrea pe cei doi încă de acum în Arabia, nemaidorind să aştepte pînă la vară. Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut o criză de nervi în închisoare cînd a auzit această veste: "Cu mine n-a discutat nimeni! Cu Steaua de ce nu se vorbeşte?". Becali i-a spus imediat preşedintelui Valeriu Argăseală să se implice şi să ia măsuri.

Salariu fabulos pentru Sînmărtean

Dacă arabii nu se vor înţelege cu Steaua pentru un transfer al mijlocaşului de 34 de ani încă de acum, îl vor lua oricum la vară. Contractul propus vedetei roş-albaştrilor este pe un an, cu un salariu de un milion de dolari!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (178)
andrei.f
andrei.f  •  03 Ianuarie 2015, 19:43

Jucătorii Stelei sunt buni, dar nu nemaipomeniţi. Să nu uităm că n-am intrat în grupele UCL. Jucători buni sunt peste tot !

anthony.p
anthony.p  •  03 Ianuarie 2015, 18:27

Ora 17:40 / Sursele FANATIK. au dezvăluit că Victor Piţurcă l-a convins pe Lucian Sănmărtean să joace la arabi, după discuţii pe care le-a purtat personal cu fotbalistul! În această seară, urmează să aibă loc şi negocieri cu Lukasz Szukala cu privire la salariul său la Al Ittihad. Pentru un transfer care să fie parafat acum, şeicii lui Ittihad au pus pe masă suma de 2.000.000 de dolari, pe care, în principiu, Gigi Becali a acceptat-o! “Gigi, ia banii acum, că de luat tot îi iau, dar în cel mai rău caz în vară şi gratis, cînd le expiră contractele cu Steaua”, a fost mesajul transmis de Piţurcă care l-a înduplecat pe Gigi Becali.

ardeleanu132
ardeleanu132  •  03 Ianuarie 2015, 18:16
Postat de ipocritul pe 03 Ianuarie 2015, 17:55

Nici nu ma mai complic , iti spun doar atat , sigla pe care a castigat-o armata e defapt creatia ciobanului si legat de numele Steaua , fii serios.

Ipobecile, ganeste-te ca Gigi nu are un jurist mai bun ca si tine. Au renuntat ca si fraierii la numele de Steaua atunci cand era vorba de sigla. Daca FC X Gazde = Steaua atunci Steaua = WC-ul furaciosului Becali.

Vezi toate comentariile (178)
Comentează