FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII

A venit în vestiarul echipei și a făcut o promisiune importantă: „Bateți și primiți banii!”

Galeria celor de la UTA la meciul din deplasare cu FCSB / FOTO: Facebook @uta1945arad
Galeria celor de la UTA la meciul din deplasare cu FCSB / FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 17:29 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 20:03

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la UTA, spune că Alexandru Meszar ar fi promis deblocarea salariilor în cazul unei victorii cu FC Argeș.

  • UTA - FC Argeș, din etapa cu numărul 16 a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 18:15, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

UTA a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în campionat și a căzut până pe locul 13. Marți, conducerea a anunțat înghețarea salariilor jucătorilor până la revenirea în obiectiv. Conducătorul Alexandru Meszar a ținut să le transmită personal acest lucru jucătorilor. A fost prezent la antrenamentul de astăzi al formației și a „îndulcit” pedeapsa.

Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Mi-am spus rugăciunea înainte de operație. M-am rugat la Dumnezeu să mă trezesc”
GSP LIVE
Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Mi-am spus rugăciunea înainte de operație. M-am rugat la Dumnezeu să mă trezesc”

„UTA nu are probleme financiare, iar domnul Meszar a venit azi dimineață în vestiar și a spus că este alături de echipă, iar, în cazul unei victorii cu FC Argeș, luni se vor vira salariile.

A fost o decizie internă, dar bani de salarii există pentru următoarele 6 luni!”, a declarat Ilie Poenaru într-o conferință de presă. 

Ilie Poenaru, înainte de UTA - FC Argeș 

„Despre importanța meciului nici nu are rost să discutăm. Se întâlnesc două echipe în suferință, mai ales de puncte. Cu toții avem așteptări mari de la meciul cu FC Argeș. Am și eu așteptări de la jucători, trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a câștiga acest meci. 

Am avut jocuri în care am arătat bine, am arătat că putem juca de la egal la egal cu oricine, dar trebuie să fim mult mai responsabili, mai concentrați și atenți în momentele cheie ale partidei. Să eliminăm greșelile personale, care fac diferența în joc și rezultat. Vreau să văd o reacție de orgoliu din partea jucătorilor mei”, a spus Ilie Poenaru în prefața meciului cu FC Argeș. 

VIDEO. Ilie Poenaru, despre atitudinea juniorilor din România: „Te rogi de ei să se antreneze”

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid. Sunt mai scumpe decât de obicei

EXCLUSIV Destăinuirea făcută de Dan Șucu în platoul GSP: „Mi-a salvat viața!” + Mesaj clar: „E răspunderea mea să nu ajungă să fumeze, să bea sau să se drogheze”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
vallygl
vallygl  •  28 Octombrie 2022, 20:41
Postat de arnautul pe 28 Octombrie 2022, 19:51

tu crezi ca salariile de care spui, salarii trecute in contracte de munca si inregistrate la ITM sunt miile de euro care se manevreaza pe la echipe?

Mda, probabil asta e, desi daca nu se trec toti banii in contract e evaziune fiscala in primul rand. In al doilea rand jucatorii care semneaza asa ceva se expun si nu mai au niciun drept sa se planga.

arnautul
arnautul  •  28 Octombrie 2022, 19:51
Postat de vallygl pe 28 Octombrie 2022, 17:44

AAA cum adica "bateti si primiti salariile" ? Salariul este un drept al angajatului si este garantat in totalitate atata timp cat este angajat undeva, angajatorul este obligat sa il vireze in afara unor exceptii prevazute si ele in contractul de munca, individual sau colectiv.

tu crezi ca salariile de care spui, salarii trecute in contracte de munca si inregistrate la ITM sunt miile de euro care se manevreaza pe la echipe?

thiamarcos
thiamarcos  •  28 Octombrie 2022, 18:35

Stai linistit, ca vor bate oricum, la FC Arges abia a venit un nou antrenor, nu il ameninta nimeni si nu zice nimeni nimic daca pierde acum in deplasare, chiar daca echipa e in clasamentul adevarului pe loc direct retrogradabil, sub UTA. Asa e cand sef de club e un primar pesedist care foloseste fotbalul ca vehicul electoral, fara sa-i pese de milioanele de euro pe care ii consuma din bugetul orasului pentru niste pacalici de fotbalisti. Am mai avut primari slabi la Pitesti, dar asta este culmea lor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează