FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A semnat cu Rapid, dar debutul ar putea fi amânat cu încă un an! Anunțul făcut astăzi

Rareș Pop / Foto: GSP.ro
Rareș Pop / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 19:51 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 20:21

Alexandru Meszar, conducătorul ocupantei locului 9 din Superligă, UTA, își dorește să îl păstreze pe Rareș Pop (18 ani) sub formă de împrumut de la Rapid și pentru sezonul următor.

Oficialul „Bătrânei Doamne” a punctat, în acest sens, că Rapid poate pierde bani dacă Pop va evolua în Giulești mai puțin decât o făcea la Arad, deoarece acest fapt îi va încetini progresul.

Alexandru Meszar vrea să scoată maximum din vânzarea lui Rareș Pop

Meszar a recunoscut și că și-ar dori ca la UTA să mai rămână în stagiunea viitoare măcar unul dintre Claudiu Micovschi (24 de ani) şi Cătălin Vulturar (20 de ani), ceilalți doi tineri jucători împrumutați de conducerea „alb-vișiniilor” la gruparea arădeană.

Legiunea kosovară a Rapidului s-a distrat cu liderul! FCSB, umilită chiar în propria casă » Clasamentul ACUM
Rapid - FCSB 4-0
Legiunea kosovară a Rapidului s-a distrat cu liderul! FCSB, umilită chiar în propria casă » Clasamentul ACUM

„Rareş nu e schimbat după transfer, poate doar în bine pentru că vrea să demonstreze că transferul lui nu s-a făcut degeaba. Încercăm să îl păstrăm pe Rareş Pop dacă se poate.

O să urmărim ce e cel mai bine pentru jucător şi cele două cluburi. Dacă el se dezvoltă, este bine şi pentru Rapid. Banii ăştia poţi să îi pierzi dacă ajunge la o echipă la care joacă mai puţin.

Să vedem dacă este posibil şi cine rămâne (n.r.- dintre Rareș Pop, Claudiu Micovschi şi Cătălin Vulturar, jucătorii împrumutaţi de la Rapid). Pot să rămână doi, poate unul, poate niciunul.

Avem şi noi la Rapid un jucător, Oaidă, care în trecut a evoluat la noi”, a declarat Alexandru Meszar, conform Fanatik.ro.

3goluri în 27 de meciuri a reușit Rareș Pop pentru UTA în actualul sezon al Superligii

Rapid a împrumutat la UTA 3 jucători

Rapid l-a transferat pe Rareș Pop. Potrivit înțelegerii între cluburi, mijlocașul în vârstă de 18 ani a rămas sub formă de împrumut la UTA până la finalul sezonului.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, 800.000 de euro este suma oferită de Rapid pentru serviciile lui Rareș Pop, la care se vor adăuga și diferite bonusuri, și un procent dintr-un viitor transfer.

Claudiu Micovschi şi Cătălin Vulturar sunt ceilalți doi jucători împrumutați de Rapid la UTA până la finalul stagiunii curente.

VIDEO Rapid a blocat doi jucători ai Aradului: „Vulturar și Pop nu pot juca! Lui Micovschi i-aș da eu interdicție”

Citește și:

Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o oră înaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au făcut Săpunaru și Chiricheș
Rapid - FCSB
Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o oră înaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au făcut Săpunaru și Chiricheș
Mândrie și speranță
editorial ioana mihalcea
Mândrie și speranță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează