FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Valentin Lazăr a ajuns în cantonamentul lui Dinamo: "Sper să mai ştiu să lovesc mingea!"

Şeful roş-albilor ştie să lovească balonul, însă îşi mai poate îmbunătăţi calităţile dacă vrea un tricou de titular
Şeful roş-albilor ştie să lovească balonul, însă îşi mai poate îmbunătăţi calităţile dacă vrea un tricou de titular

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 21:37

Azi, ajunge şi Ionuţ Şerban, care a avut nevoie de acordul parental spre a veni în Anglia.

Calvarul a luat final pentru doi foşti "studenţi", Valentin Lazăr şi Ionuţ Şerban, se pot antrena sub comanda lui Mulţescu. Săptămîna viitoare cluburile vor discuta transferul lor.

Mijlocaşul dreapta a ajuns încă de ieri în cantonamentul roş-albilor şi, deşi vizibil obosit, era fericit atunci cînd a pozat pentru GSP. "Nici nu ştiu dacă mai ştiu să lovesc corect mingea, din decembrie 2012 aştept momentul eliberării de Sportul! Am ales Dinamo fiindcă este un brand şi vreau să devin un nume respectat de către fani. Vreau să formăm un grup care să devină numărul 1 în România şi să ajungem să impresionăm în Europa. Dinamo va ajunge, în scurt timp, să se dueleze cu Steaua şi să fie campioană", a comentat proaspătul venit în "haită".

Spre deosebire de mijlocaşul de 23 de ani, Şerban, fundaş de bandă, în vîrstă de 17 ani, a avut nevoie de acordul parental spre a i se face formalităţile de sosire în Marea Britanie.

Părinţii şi-au dat acordul, doar că actele au fost făcute cu data de azi, nu de ieri, cum ar fi dorit dinamoviştii, aşa că puştiul va ajunge de-abia după-amiază la Oulton Hall. Oricum, cei doi au avut de mai mult timp un program de pregătire avizat de staff-ul tehnic al roş-albilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
fcgeo
fcgeo  •  07 Iulie 2013, 17:40

O DECLARATIE CAT SE POATE DE NORMALA.AM MAI AUZIT DECLARATII,DE LA ALTI PROASPAT TRANSFERATI,CARE NICI NU LI SA USCAT SEMNATURA PE CONTRACT CA SE SI GANDEAU LA PLECARI AFARA.

policefun
policefun  •  07 Iulie 2013, 15:02
Postat de ciori_caini_unguri pe 07 Iulie 2013, 10:24

haha SPORTUL 2 aka DINAMU ...sa inceapa show-ul hahahahha la anu o sa fie cascadorii rasului la meciurile distrusilor, ii bate Corona de le suna apa in cap, pai Corona a promovat sportiv, sarmanii astia de la Sportul au retrogradat la fel...deci sunt niste valori clare acolo....mai ales cei de la Severin hahaha....

Mai usor baiatu ca bubuie ceva in tine si e pacat sa vada lumea ca ai fost un australopitec fara minte!!!

policefun
policefun  •  07 Iulie 2013, 14:53
Postat de dasigur pe 07 Iulie 2013, 01:48

Puțin probabil, doar ai ajuns la Дина́мо, filiala București. Aici vin toți elefanții să moară și tinerii fără valoare să se stingă.

Acolo trebuie sa te duci si tu ca cica si elefantii cu doua picioare si fara minte tot acolo se duc. Sincer mai esti pe aici/ lasa-ne lasa-ne.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează