FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Valentin Lazăr explică faza controversată din meciul cu Petrolul: "Poate e vina mea, trebuia să cad mai devreme"

Hoban l-a împins pe Lazăr, dar Radu Petrescu nu a acordat nimic
Hoban l-a împins pe Lazăr, dar Radu Petrescu nu a acordat nimic

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 01:13

Valentin Lazăr, 24 de ani, explică faza etapei din meciul cu Petrolul şi spune că şi Hoban i-a recunoscut că l-a împins.

- Vali, după penalty-ul refuzat cu Pandurii, a venit şi faza controversată cu Hoban. A fost sau nu penalty?
- Cred că a văzut toată lumea. Poate e vina mea că am căzut prea greu! Dacă mă aruncam în momentul în care am simţit că sînt tras, cred că primeam penalty. Eu am vrut să continuu faza, să stau pe picioare, pînă la urmă am fost şi împins, pe lîngă tras, şi am căzut fără să primesc nimic. Poate am greşit că am vrut să fiu corect.

- Hoban ţi-a zis ceva?
- Da, pe teren, în timpul jocului, rîdea şi mi-a spus că m-a împins, dar nu rău.

- Eşti supărat în continuare?
- Îţi dai seama! Noi alergăm 90 de minute pentru 3 puncte şi o singură decizie eronată îţi strică toată munca. Peste 6 luni nu o să mai ţină nimeni minte că noi am pierdut puncte din cauza arbitrilor. Toată lumea o să se uite în clasament şi dacă, Doamne fereşte!, nu sîntem pe loc de Europa o să fim judecaţi. Nu e corect!

4 goluri şi 4 assist-uri are Lazăr în acest sezon de campionat şi Cupă pentru Dinamo

5,95 este media notelor GSP ale lui Lazăr

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bilete pentru returul Cupei
De astăzi s-au pus în vînzare tichete pentru returul din Cupă cu Steaua şi la casele de bilete de la stadionul Dinamo şi de la Arena Naţională. Meciul este programat joi, 17 aprilie, 2014, ora 20:30, pe cea mai mare arenă din ţară. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul bilete.fcdinamo.ro, ultima zi a comenzii fiind 14 aprilie 2014. Preţurile variază între 10 lei şi 15 lei la peluze, 20 lei şi 150 lei tribune şi 300 lei şi 500 de lei la loje.

Flavius suspendat
Comisia de Disciplină a FRF a hotărît ca antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, să fie suspendat la următoarele două partide pentru reacţiile nervoase pe care le-a avut în timpul meciului cu Petrolul, de la Ploieşti, şi să primească o amendă de 360 de lei, antrenorul fiind la prima abatere de acest fel. Astfel, Stoican va urmări din tribună partidele de acasă cu Oţelul şi din deplasare cu Ceahlăul.

"Cîinii" în curtea şcolii
Echipa din Ştefan cel Mare a continuat programul de apropiere de suporteri numit "Ora de Dinamo". Tot lotul, alături de mascota oficială a clubului, Spike, a fost prezentat la Şcoala nr. 28 din sectorul 2. "Cîinii" au avut parte şi de o surpriză mai puţin plăcută, nişte suporteri ai rivalei din Ghencea arborînd la balconul unui bloc de lîngă şcoală un banner pe care era scris scorul din turul Cupei României, cînd Steaua a învins Dinamo cu 5-2.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
antispy
antispy  •  04 Aprilie 2014, 09:07
Postat de xolv pe 03 Aprilie 2014, 10:36

Cred ca v-ati drogat de credeti ca asta a fost penalty. La Elton, da.

Cred ca tu faci parte din alt film...

reddogsv
reddogsv  •  03 Aprilie 2014, 13:56

Lasa Lazare, nu-i nimic. De fapt te rog sa te calesti, pentru ca te vei mai confrunta cu situatii de genul asta atata timp cat va mai fi saracia asta la Dinamo. La omul sarac nici boii nu trag, dar daca vrei sa-ti faci un nume si sa pleci afara nu-ti ramane decat sa ai multa rabdare, sa te calmezi si sa-si vezi de joc! Si ursu joaca pentru bani...

humanimal
humanimal  •  03 Aprilie 2014, 13:29

Ce Bou! Cica nu o sa mai tina minte lumea peste 6 luni ....!!! Cand Avram a fost pe fata cu Dinamo in meciul tur a uitat baietzashul. Rar se poate vedea un jucator onest cum e Geraldo care a recuoscut ca a fost penalty.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează