FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru dă ultimele detalii despre situaţia de la Rapid » Aduce 15 jucători noi

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:23

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat pentru Mediafax că Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sînt cele mai bune alegeri şi e convins că echipa se va salva de la retrogradare.  

" Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sînt cei mai buni. Sînt sigur că reprezintă cele mai bune alegeri pentru Rapid. Am încredere în dînşii că vor reuşi să îndeplinească obiectivul echipei pentru retur.

Dacă nici Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai nu salvează Rapidul de la retrogradare atunci nu îl mai salvează nimeni niciodată", a afirmat oficialul. 
Moraru, care i-a prezentat noului antrenor în cursul zilei de marţi baza Pro Rapid, a menţionat că Pustai va semna în zilele următoare contractul cu gruparea giuleşteană.

"Este clar, Cristi Pustai va fi antrenorul Rapidului în retur. Astăzi a vizitat şi baza de pregătire, ne-am înţeles, am bătut palma, într-o zi sau două semnăm şi contractul. Mai vrem să discutăm un pic despre durata acestuia, am vrea să fie pe o perioadă mai lungă, însă nu este o problemă majoră asta", a adăugat Valerii Moraru.

Acţionarul majoritar a afirmat că Dinu Gheorghe a semnat contractul şi este şi oficial preşedintele FC Rapid. "Domnul Dinu a semnat contractul, era doar o chestiune de zile, eu nu am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Dînsul s-a apucat de treabă de mai mult timp, dar acum putem spune că este şi oficial preşedintele Rapidului", a precizat Moraru.

Pînă la începerea returului Ligii I, lotul echipei Rapid, care acum numără doar nouă jucători, va fi completat pînă la 24. "Vom aduce jucători, este normal, pentru că au rămas puţini. Vor fi cel puţin 18 la reunirea echipei, iar pînă la începerea returului vom avea un lot de 23-24 de jucători", a mai spus Moraru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2015, 00:47
Postat de legendavisinie pe 06 Ianuarie 2015, 22:16

Cu 30 de puncte in retur, suntem salvati. Mult succes !

Poate luati si titlul ...mai stiti :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2015, 00:46
Postat de supereduardo10 pe 08 Ianuarie 2015, 15:07

idealul suporterilor antifotbal FCParnaia sa joace singuri singurei in campionat :)))

aiurea...sau poate fc párnáía sunteti voi ... ;)

dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2015, 00:45

daca-i aduce din Moldova...mai degraba-i lasa acolo ;...;)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close