FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Valeriu Argăseală dezvăluie cea mai importantă ţintă a Stelei pentru perioada de transferuri: "E dorit!" » Ce spune despre alte posibile plecări

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 iulie 2014 18:07

Steaua nu a avut rezultate deloc bune în partidele amicale, lucru care îi pune gînduri pe şefii clubului. După ce în ultimul an clubul s-a despărţit atît de Bourceanu, cît şi de Pintilii, acum noul staff  caută alte soluţii. 

Paul Anton este primul nume pe care Valeriu Argăseală l-a rostit azi, însă Steaua va avea mult de muncă pentru a-l aduce, asta după ce oficialii lui Pandurii au anunţat că nu va pleca nici un jucător.

"Anton este dorit într-adevăr, însă dacă Pandurii spun că nici un jucător nu va pleca de acolo pînă în iarnă, noi nu putem să luăm un jucător care este sub contract.

E posibil ca după calificarea în grupele UEFA Champions League mai mulţi jucători să fie lăsaţi să plece", a spus Argăseală.

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (63)
xhrz
xhrz  •  03 Iulie 2014, 11:32
Postat de djeurofighter pe 02 Iulie 2014, 21:55

Stimabile, am mai multe lucruri sa-ti spun: 1) Se stie treaba asta de cel putin un an si ceva, cand Behäila a spus ca-l intereseaza doar banul si nu trofeele. 2) "..conducatorilor Stelei.." - erau mai multi si nu m-am prins eu? 3) "..acest club nu mai are cum să evite o soartă similară cu cea a clubului Dinamo sau chiar a Rapidului..." - este cam greu, tinand cont ca Steaua este pe profit. 4) "De azi, nu mai sunt suporterul acestei echipe." - WOW, ce suporter adevarat am pierdut! De cate ori ai fost in Ghencea, sau in deplasari cu Steaua? Sau macar pe National Arena? In rest, toate bune! Dj

O să răspund doar la întrebarea de la punctul 4. Am fost în tribune când Steaua bătea cu 1-0 pe Rangers, când câștiga la penalty-uri o finală de cupă cu Rapidul, când bătea pe Lens cu 4-0, când pierdea după 10 ani cu Dinamo, într-un meci din Ștefan cel Mare terminat cu 3-2, când Twente a bătut cu 1-0 sau când am câștigat cu 1-0 cu Chelsea. Și am mai fost și la alte meciuri, dar nu am abonament și nici nu o să mă vezi la televizor bătându-mă cu jandarmii. Dar da, atitudinea e corectă. "Wow, ce suporter adevărat am pierdut". Bravo băieți!

djeurofighter
djeurofighter  •  02 Iulie 2014, 22:13
Postat de the_champions pe 02 Iulie 2014, 22:02

Pai da, dar pe spatele clubului.

Nu-i chiar asa, gandeste logic. Este intr-o inchisoare din Romania, nu prin Nicaragua sau Columbia unde gasesti lideri mafioti cu influente si care la comanda iti taie beregata si fac ca familia ta sa dispara in 3 secunde. De aceea am spus ca poate te-ai uitat prea mult la filme artistice cu inchisori. Pun pariu ca si-a facut deja o gramada de prieteni prin puscaria aia, in ideea ca toti vor sa-i fie pe langa el, ca sa-i ajute cu niste banuti dupa ce iese. Nu uita ca mai sunt si verii lui, care si aia au o influenta mare. Eu cred ca (virgula) clanul Becali "conduce" acea puscrie in acest moment.

the_champions
the_champions  •  02 Iulie 2014, 22:02
Postat de djeurofighter pe 02 Iulie 2014, 21:57

Nu-ti mai fa tu griji de el! Traieste foarte bine acolo! Te-ai uitat prea mult la Prison Break!

Pai da, dar pe spatele clubului.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează