FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Valeriu Iftime e fericit după succesul cu Dinamo şi are un nou obiectiv: ”Batem şi Steaua!”

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 23:16

Moldovenii sînt euforici după succesul împotriva "cîinilor", 3-2, şi se gîndesc deja să îngenuncheze şi campioana României, la finele lunii noiembrie.

La inaugurarea propriei arene, botoşănenii au apelat la artificii şi înainte, şi după meciul cîştigat cu Dinamo (3-2).

În culmea fericirii, finanţatorul Valeriu Iftime, 54 de ani, a mărturisit: "Credeţi-mă, am întinerit cu 20 de ani! Băieţii vor avea o primă, dar bonusul adevărat pentru ei este bucuria oamenilor de pe stadion. FC Botoşani a dominat Dinamo, lucrul acesta trebuie să dea de gîndit multora. Să tăvăleşti Dinamo nu e chiar simplu, iar noi am făcut-o. Dacă am învins această echipă, să fiţi siguri că vom cîştiga şi contra Stelei!".

Meciul cu roş-albaştrii este programat în penultima etapă a turului, la finele lunii noiembrie.

Botoşănenii au obţinut prima victorie într-un meci oficial contra "cîinilor", în istoria confruntărilor directe, după două succese în Liga 1, plus unul în Cupa României, toate în dreptul bucureştenilor.

"N-o să-l cert pe Grozavu, deoarece el a protestat pentru că s-a simţit furat. Eu nu pricep cum stau spaniolii liniştiţi la meciuri, unul lîngă altul la «oficială», că mie îmi sar toate siguranţele" (Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani)

"Ne bucurăm că am făcut oamenii fericiţi în oraş, mai ales că am dominat Dinamo. Putem face lucruri minunate în continuare, ne simţim foarte bine" ( Marius Croitoriu, mijlocaş FC Botoşani)

"Aşa cum am promis, am dat gol. Şi mai important este că am contribuit la o victorie ce va rămîne în istoria echipei, avînd în vedere că a fost primul meci în nocturnă. Sperăm la rezultate şi mai importante" (Istvan Fulop, mijlocaş FC Botoşani)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
inexistentus
inexistentus  •  17 Septembrie 2014, 15:56

FC Botosani e peste multe echipe din Liga 1. Inclusiv dinamo.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  17 Septembrie 2014, 08:15

s_a facut deja tulburelul? la retrogradare nu va ganditi?

inexistentus
inexistentus  •  16 Septembrie 2014, 18:18
Postat de zecs93 pe 16 Septembrie 2014, 14:55

Ei ne-au batut in lumina nocturna, noi i-am batut anu trecut in ultima etapa in lumina soarelui :))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))

Aveti grija ce pociti ca la lumina soarelui se joaca in divizia B... Nu mai pupati voi sa o bateti vreodata pe FC Botosani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează