FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Patronul din Superligă și-a făcut calculele: „Bat Steaua, mă distrez la Cluj... vă dați seama câte puncte iau?”

În tur, FCSB a câștigat la Botoșani cu 1-0
În tur, FCSB a câștigat la Botoșani cu 1-0

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 16:38 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 16:54

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a prefațat meciul cu FCSB, programat duminică, ora 20:00, în etapa 27 a Superligii, și a comentat situația echipei lui, revenită pe ultima poziție în Superligă.

După două egaluri consecutive, FC Botoșani a revenit pe ultima poziție în Superligă, cu 20 de puncte, 10 sub locurile sigure. Pentru moldoveni urmează un final infernal de sezon regulat: FCSB și U Cluj în deplasare, Sepsi și Farul acasă.

Valeriu Iftime glumește că vrea 12 puncte, practic victorii pe linie în meciurile menționate.

CFR Cluj dă lovitura: „Suma este de 2,5 - 3 milioane de euro”
CFR Cluj
CFR Cluj dă lovitura: „Suma este de 2,5 - 3 milioane de euro”

Valeriu Iftime: „Bat Steaua, mă distrez la Cluj, apoi vine Viitorul. Vă dați seama ce de puncte fac?”

„După ce a venit Bogdan (n.r. - Andone, antrenorul) și a început să-mi spună cam care sunt găurile noastre, și având în vedere cum jucăm acum, eu.. zic că putem! Dar nu e ușor, trebuie să câștigăm puncte iar în play-out să jucăm bine.

Mai avem 4 meciuri, luăm 12 puncte. Bat Steaua, bat Sepsi, mă distrez la Cluj, apoi vine acasă Viitorul. Vă dați seama ce de puncte fac?”, a transmis el, râzând, la Liga DigiSport.

Valeriu Iftime: „Dacă începeam campionatul cu echipa asta, mă băteam la play-off!”

Iftime a investit masiv în iarnă, în speranța că echipa din Botoșani va evita retrogradarea. El spune că „dacă începeam campionatul cu echipa asta, jur că mă băteam la play-off! Cu echipa de acum. În vară a fost dezastru mare”.

„Investițiile din această iarnă le-am făcut de ambiția botoșănenilor. Pe cuvântul meu! M-au luat toți la trântă. «Bine, dom'ne, facem tot ce putem, numai să reușim».

Dar unde mă duc eu dacă o să picăm în Liga 2? Avem 4 milioane de euro cheltuite. Am ridicat bugetul de salarii. Am început cu 3-4 mii de euro în Liga 1, am ajuns la 4-5, acum sunt la 7-8. Și trebuie să fie 9-10 mii dacă vrei echipă de play-off”, a mai spus patronul ultimei clasate.

Valeriu Iftime, despre FCSB - FC Botoșani: „Cred că putem. Arătăm bine acum”

Finanțatorul Botoșaniului nu are mari speranțe de la meciul cu FCSB:

„Șanse mici. Dacă mă iau după palmares, nici n-aș merge să joc. Dar eu cred în frumusețea acestui sport. Când nu te aștepți se poate întâmpla o minune. Așa că visez la fiecare joc cu FCSB că pot câștiga, apoi mă trezesc a doua zi și mă tot scarpin la ochi, să văd dacă e noapte și trebuie să mai visez o dată.

Nu, eu cred că putem. Echipa e bună acum, solidă. Trebuie să ne apărăm bine, avem pregătire fizică bună. Avem jucători talentați la mijloc și în față, pot da gol”.

Dinamo a jucat bine în ultimele două meciuri, cât m-am uitat. Să o bați pe Galați cu 3-1 înseamnă că ești bun. Au vână, voință, bravo lor!

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă mă bate Botoșani, mă las de fotbal!”

Tot din Superligă:

Zeljko Kopic îi face portretul lui Edgar Ie: „Logic, are nevoie de asta” » Ce alți „ex-barcelonezi” au mai trecut pe la Dinamo
DINAMO
Zeljko Kopic îi face portretul lui Edgar Ie: „Logic, are nevoie de asta” » Ce alți „ex-barcelonezi” au mai trecut pe la Dinamo
CFR Cluj își pierde un jucător important pentru meciul cu Dinamo: „Nu știm când va reveni”
CFR CLUJ
CFR Cluj își pierde un jucător important pentru meciul cu Dinamo: „Nu știm când va reveni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
D_veselu
D_veselu  •  21 Februarie 2024, 17:52

Astea cu Steaua-s calcule pt la anu'... nea Iftime! Stai liniștit că o să joci în Ghencea vara asta și ai șanse reale să bați Steaua! Iar ca să joci cu 'Viitorul'... tre' să te-ntorci vreo 3 ani în trecut! :-)))

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  21 Februarie 2024, 17:42

Iftie nu l-a batut pe amicu' nea JJ, niciodata ... Este un fel de voluntari, contra RadioErevan !? Asa ca, ma-ndoiesc ca va-ncepe duminica aceasta, pe AN !? Poate-n vreo Cupa, meci amical, ceva !? ;)))

valentindragobete
valentindragobete  •  21 Februarie 2024, 17:20

Visezi soldovene, echipa ta este retrogradată! Dinamo cu puțin noroc și nu numai, poate scăpa dar echipa ta nu este dinamo!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează