FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - URZICENI 1-0

«Valiza» încă funcţionează: "Jucătorii Unirii au avut promişi 2.000 de euro de fiecare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 23:19

Patronul clubului din Grant, George Copos, a vorbit la Fanatik Show, pe DigiSport, despre meciul cîştigat de echipa sa cu 1-0, împotriva Unirii Urziceni. Copos a dezvăluit că fotbaliştii Unirii au jucat pentru o primă de 2.000 de euro, promisă de rivalii din Ghencea şi Ştefan cel Mare.

"Jucătorii au arătat că au caracter în această seară. Din ce ştim noi, naşii şi finii au premiat fiecare jucător al Unirii cu 2000 de euro. Astăzi le-am dat o palmă. Îmi place foarte mult echipa, iar astăzi au lipsit Vidanov şi Lazăr, doi oameni care vor fi foarte importanţi în acest retur. Şi Marcos Antonio mi-a plăcut", a spus George Copos.

Patronul Rapidului a vorbit şi despre meciul din etapa viitoare, împotriva liderului Oţelul Galaţi, spunînd că rezultatul nu e decisiv în privinţa şanselor la titlu. "Meciul cu Oţelul nu e decisiv. Eu le-am promis băieţilor o primă consistentă dacă obţin nouă puncte în primele trei meciuri şi cred că o să-mi ia banii", a mai spus Copos.

Finanţatorul alb-vişiniilor l-a lăudat şi pe tehnicianul Marius Şumudică, pe care speră să-l păstreze în Giuleşti cîţiva ani buni. "Eu sper să-l fac pe Şumudică un fel de Alex Ferguson al Giuleştiului, să rămînă la noi 20 de ani de-acum încolo".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
sylar_1923
sylar_1923  •  27 Februarie 2011, 21:53

VORBESC, PARDON BEHAIE 0YLE! FZR!

oldrap
oldrap  •  27 Februarie 2011, 09:54

Fata de ticalosia incalificabila aparuta in fituica "proSTsport"la adresa imaginii Rapidului, d-l Copos si conducerea trebuie (va obligam, moral noi suporterii) sa dea in judecata acea hartie igienica pseudo-sportiva pt. minciunile aberante proferate la adresa celui mai curat club de fotbal din tara.

blue_sky
blue_sky  •  27 Februarie 2011, 09:53

De ce nu se sesizeaza liga sa-l suspende si amendeze daca nu vine cu probe?Acest pacalici al fotbalului nostru(mai sunt si altii(Jiji, Borcea, Iancu, mititelu), care in loc sa plateasca banii echipei lui baga fitile aiurea.Steaua si Dinamo oricum nu mai au sanse la titlu, ce interes ar fi avut sa dea ei bani?Esti dus rau cu pluta tovarasu utecist.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează