FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo a renunţat la Valskis!

În tur, Buș a marcat 7 goluri în 15 partide
În tur, Buș a marcat 7 goluri în 15 partide

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 16:39

UPDATE 16:30 / Oficialii lui Dinamo au renunţat la transferul lui Valskis, pe care nu erau decişi să-l ia în condiţiile în care considerau că Stoican are soluţii pe postul pe care joacă lituanianul. Se pare că şi situaţia medicală a lui Valskis le-a creat ceva semne de întrebare "cîinilor".

UPDATE 15:30 / Flavius Stoican a vorbit despre achiziţii: "Sîntem mulţumiţi de transferurile făcute pînă acum. Cu Valskis încă nu s-a rezolvat. Nici Bilinski, nici Valskis nu vor semna pînă cînd nu vor avea controalele medicale efectuate".

UPDATE ora 13:10 / Şefii l-au solicitat pe Stoican la o întîlnire pentru ca antrenorul să spună dacă se impune transferul lui Valskis, întrucît conducătorii nu considerau că achiziţia lituanianului ar mai fi prioritară în acest moment.

Lui Stoican i-a plăcut fotbalistul, dar şi el şi  şefii vor să dea credit tinerilor din curtea proprie care pot evolua pe acel post, Matei, Lazăr şi Buia, ultimul urmînd a fi promovat la echipa mare.

Cel mai probabil, Valskis va fi orientat spre o altă echipă din Liga 1 sau va pleca din România.

_____________
Atacantul Coronei ar putea semna azi pe doi ani şi jumătate cu roş-albii.

Nerijus Valskis a ajuns ieri la Rin Grand Hotel, unde a făcut verificare medicală sub observaţia doctorului "cîinilor", Liviu Bătineanu. Deşi mijlocaşul ofensiv de 26 de ani a venit alături de impresarul lui în România, special pentru a semna contractul cu Dinamo, sursele Gazetei susţin că Negoiţă şi Anghelache au amînat oficializarea tranzacţiei.

Motivul? Pretenţiile financiare exagerate ale fotbalistului şi ale agentului său. Oficialii dinamovişti au explicat că "n-avea rost să-l luăm, pe postul lui îi mai avem pe Matei, pe Lazăr, plus Buia!". DolceSport a susţinut că lui Valskis i s-ar fi descoperit şi o afecţiune medicală! Negocierile finale cu lituanianul şi cu impresarul acestuia se vor purta azi, la 12:00.

Tot astăzi, la Rin se va prezenta atacantul Coronei Braşov, Sergiu Buş, 21 de ani, pentru ultimele discuţii în privinţa venirii sale în Ştefan cel Mare.

Prin transferul lui Buş, "cîinii" speră să rezolve problema cea mai mare a lui Dinamo din tur, atacul, compartiment care a reuşit doar patru goluri în campionat, toate date de Ţucudean.

27 de goluri a marcat Valskis sezonul trecut pentru Suduva. Tot în campionatul trecut, cea mai recentă achiziţie a lui Dinamo, atacantul polonez Bilinski, a înscris de 21 de ori

375.000 de euro e cota lui Valskis, conform transfermarkt.de

"Valskis e singurul cu care negociem. N-a semnat încă nimic. Eu nu semnez cu nimeni pînă nu îmi zice doctorul că este în regulă" (Constantin Anghelache, pentru Mediafax)

INBOX

- "Cîinii" au ajuns la un acord cu mijlocaşul defensiv Ionuţ Cioinac, 23 de ani, care e deţinut de Fortuna Poiana Cîmpina, dar a fost împrumutat în tur la ASA Tg. Mureş, unde însă n-a evoluat deloc din pricina unor probleme contractuale!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (63)
agentul0007
agentul0007  •  08 Ianuarie 2014, 15:15

ce dobitoci cand au facut o oferta ptr el la telefon nu au stiut ca mai au alti jucatori pe post ? a trebuit sa vina ala aici sa isi dea seama de lucrul asta ?sau au mers la plesneala au facut o oferta mai mare prin telefon si aici au micsorat oferta ce au crezuc ca daca au venit pana aici accepta oferta lor

cobra_z
cobra_z  •  08 Ianuarie 2014, 08:54
Postat de conasu_boeru pe 07 Ianuarie 2014, 20:01

Vii tu sa bagi bani ? Voi care ganguriti prostii mai mari dcat voi pe aici, credeti ca un club de fotbal e vreun boutiqe de la coltul blocului ? Negoita a bagat 5-6 mil de euro in clubul asta , tu cat vrei sa bagi ? Sa plece, sa plece, altceva mai stiti ? Daca nu venea asta sa salveze clubul dupa jaful facut de Borcea-Badea, eram direct in C, asa ca beti-va lapticul si nu mai bateti campii daca habar nu aveti ! Pana acum ce a zis a facut !

perfect de acord , totusi nu inteleg cum de mai exista dinamovisti care nu isi dau seama ca Negoita asa cum e, mai nehotarat , mai putin facut pentru scandalurile din fotbal, a salvat clubul de la soarta rapidului...e asa de greu de priceput ca doar Negoita a avut curajul si hotararea sa bage o caruta de bani ( la propriu ) intr-un club care era destinat falimentului...acum Dinamo era sub Rapid in B si poate nici acolo ca fara datorii achitate nu mai avea nici licenta, nici jucatori...anul trecut am fost la limita desfiintarii, iar acum suntem si ca joc si clasament intre primele 5 formatii din Romania...ce mai vreti ?!?

shab
shab  •  07 Ianuarie 2014, 22:13

Poate il luam la Steaua. Nu de alta, dar acum ca a plecat Mihai Costea, nu mai are cine sa care sacii cu mingi la antrenamente.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează