FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Variantă incredibilă pentru "Briliant" » Mutu amînă Dinamo, poate ajunge la Farul

Mutu duce lipsă de oferte din fotbalul mare din pricina vîrstei, 33 de ani şi 6 luni, şi a salariului mare solicitat
Mutu duce lipsă de oferte din fotbalul mare din pricina vîrstei, 33 de ani şi 6 luni, şi a salariului mare solicitat

Articol de , - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 21:45

Internaţionalul român a declarat că se va întoarce ”cît de curînd” la ”cîini”, însă tratează, în secret, preluarea unui pachet de acţiuni la clubul dobrogean.

Pînă să îndeplinească visul suporterilor din Ştefan cel Mare, acela de a-l vedea din nou pe Adrian Mutu în tricoul alb-roşu al dinamoviştilor, "Briliantul" se pregăteşte să preia un pachet de acţiuni la Farul Constanţa!

Informaţia a fost confirmată ieri de surse autorizate din anturajul grupării de la malul mării, "Briliantul" avînd mai multe discuţii în ultima lună cu un alt fost dinamovist, Cristi Munteanu, acum manager al "marinarilor".

"Da, Mutu părea dispus să preia acţiuni la Farul, acum să vedem cum vor merge lucrurile mai departe. Poate primeşte gratis un pachet, urmînd apoi să facă investiţii în baza de pregătire şi în transferuri. Farul şi-a stabilit drept obiectiv promovarea în Liga 1 în sezonul următor", au declarat cei din Constanţa.

În afara inconstanţei, proverbiale, a lui Mutu, care negociază în aceste zile cu Brighton, din liga secundă engleză, Farul e în litigiu şi cu fostul său patron, Gheorghe Bosînceanu. Acesta le cere un milion de euro actualilor conducători ai "rechinilor", dar mai spune că ar fi gata să renunţe la aceşti bani, dacă "vine un investitor serios, ba mai mult aş putea şi eu să mai ajut financiar".

"Eu nu cred aşa ceva! E mult de la vorbă la faptă. Poate Mutu se duce la U Cluj, e prieten şi cu patroana de acolo" (Victor Becali, impresar)

"Marele dinamovist Mutu ar fi venit şi la Steaua, dar mi-e cerut un milion de euro pe an! Ce-s nebun să-i dau atîţia bani?!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  28 Iulie 2012, 17:50

sa mai dai si bani la unu care v-a veni sa-ti scoata baietii in cluburi?daca la cesena NU E BUN ATC DE CE E BUN IN LIGA 1...poate la faru in b sa fie aproape de costinesti

nusu_d
nusu_d  •  28 Iulie 2012, 15:36

E si prost si nici nu are nici o treaba. Amandoua merg :-)

dreamer123
dreamer123  •  28 Iulie 2012, 14:14

sigur ca NU

Vezi toate comentariile (4)
Comentează