FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Variantă-şoc plănuită pentru şefia Federaţiei dacă instanţele vor da dreptate contestaţiilor: "Regele" - preşedinte!

Hagi, 49 de ani, n-a putut fi contactat pentru a comenta informațiile GSP
Hagi, 49 de ani, n-a putut fi contactat pentru a comenta informațiile GSP

Articol de , - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 01:19

Hagi ar fi pregătit de fosta tabără a lui Gică Popescu pentru conducerea FRF în cazul refacerii alegerilor. Patronul Viitorului a evitat să se pronunţe deocamdată.

Acţiunile AJF Giurgiu au regrupat, în culise, echipa care l-a susţinut pe Gică Popescu în lupta pentru preşedinţia FRF. Iar noul candidat ar urma să fie chiar cumnatul Gică Hagi!

Între iniţiatorii noului proiect ar fi avut loc deja cîteva discuţii pentru a-l convinge pe fostul internaţional să aleagă această cale. "Gică a evitat deocamdată un răspuns concis, invocînd proiectul Academiei şi o eventuală reluare a carierei de antrenor", susţin sursele Gazetei.

"În mod normal, poate candida"
Partizanii lui Hagi au o singură dilemă: poate intra fostul mare mijlocaş în cursă sau candidaţii vor fi aceiaşi?

"E o chestie interpretabilă din regulamentele FRF, însă, în mod normal, poate intra în competiţie. Cînd s-au contestat Adunarea Generală şi convocarea cluburilor, s-a contestat, automat, şi înscrierea candidaţilor, care era pe ordinea de zi. S-o luăm simplu: sînt membru, vreau să candidez, dar nu am fost anunţat de şedinţă! E o neregulă, iei totul de la capăt", au punctat surse juridice pentru GSP.

"Proces lung"
Deocamdată, noua conducere a Federaţiei nu pare îngrijorată, iar sursele ziarului explică de ce: "Ar putea fi un proces lung, cu multe amînări şi, în mod sigur, cu recurs al părţii care pierde în primă instanţă".

Şi asta întrucît ordonanţa preşedinţială de suspendare a hotărîrilor Adunării Generale, acţiune înaintată de aceeaşi AJF Giurgiu pentru o judecare rapidă, n-a primit încă termen la Judecătoria Sectorului 2!

Validarea poate aştepta după vacanţă
Dacă obiecţia împotriva alegerilor se judecă la Judecătoria Sectorului 2, pe 3 iunie are un nou termen şi validarea actualei conduceri a FRF, la Tribunalul Bucureşti. Şi în acest caz "e deschisă calea către noi alegeri", după cum a declarat avocatul Corvinului, Mircea Moise, în Gazeta de ieri. În cazul unei noi amînări, judecarea s-ar putea relua după vacanţa judecătorească. Aceasta va începe la 1 iulie şi se încheie la sfîrşitul verii.

Avram la LPF 2?
În următoarele luni se vor organiza alegeri pentru Liga Profesionistă dedicată eşalonului secund. Miza este un loc în Comitetul Executiv. Favorit pare iniţiatorul ideii, Auraş Braşoveanu, preşedintele Dunării Galaţi, însă pe listă ar urma să se înscrie şi fostul candidat la şefia Federaţiei, Vasile Avram, actual preşedinte al AMFB.

2 luni şi 3 zile au trecut de la alegerile FRF

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
major
major  •  09 Mai 2014, 05:59

regele analfabetilor!

claudyu25
claudyu25  •  08 Mai 2014, 21:04

Cine e Burleanu asta sa conduca el Federatia?Trebuia ales unul din generatia de aur, cineva care a facut ceva, candva pentru fotbalul romanesc.Hagi presedinte!!!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  08 Mai 2014, 17:27

hagi la FRF ? Ar fi cea mai mare prostie din istoria prostiilor, ever ! Cum sa pui un blatist sef la FRF ? Pai in cazul asta liga din Romania va avea trei echipe, stelemeaua, viitorul prabusirea si concordia sat. Ar fi un campionat tare de tot tinand cont ca viitura, din obisnuinta va da meciul stelemelei, iar concordia va face figuratie, tot conform ordinelor de partid :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează