FOTBAL  »  Superliga  »  TG. MUREŞ - RAPID, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Variantă surprinzătoare pentru conducerea Rapidului: revenirea lui Zotta

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 20:52

Coman spune că jucătorilor le este greu fără un om în conducere şi îi cere lui Copos să-l readucă pe Dinu Gheorghe sau pe altcineva în locul său


Eliminaţi din Europa League cu două meciuri înainte de a se încheia faza grupelor, giuleştenii au simţit gustul amar al eşecului şi vor să evite cu orice preţ ratarea celorlalte două obiective din acest sezon: titlul şi Cupa României! Fotbaliştii din Grant, prin vocea lui Dani Coman, îi cer lui George Copos să rezolve problema de la nivelul conducerii. "Nu ne convine situaţia de acum, am rămas doar noi şi stafful tehnic. Domnul Dinu Gheorghe era ca un liant între noi şi finanţator. E greu în situaţia de acum, sperăm ca domnul Copos, alături de Răzvan, să rezolve această probleme. Să se întoarcă domnul Dinu sau, dacă nu se mai poate, să vină altcineva!", a spus portarul de 32 de ani.

Stanciu, Zotta sau..."Vamă"
Cînd vine vorba de aducea unui nou preşedinte, Copos nu vrea să spună nimic: "În pauza de iarnă vom lua în discuţie acest lucru, pînă atunci continuăm aşa". Surse autorizate susţin însă că şeful din Giuleşti are deja variante. Favorit e Daniel Stanciu, de la Timişoara, care şi-ar dori să vină să lucreze la o echipă din Capitală. O altă variantă a lui Copos e revenirea în Grant a lui Constantin Zotta, cel care a mai activat la Rapid în perioada 2001-2008 şi care acum lucrează la Vaslui. Şeful din Grant nu vrea să se grăbească şi pentru că mai speră să-l facă pe "Vamă" să se răzgîndească şi să se întoarcă alături de echipă.

"E păcat că un om ca Dinu Gheorghe nu se mai află la Rapid. Am curaj să bag mîna în foc că nu se va duce nici la Steaua, nici la Dinamo. Noi îl aşteptăm înapoi"
Dani Coman, portar Rapid

Lotul Braşov, cel mai afectat
Dintre toţi jucătorii din lot, cei veniţi de la Braşov, care au lucrat şi sub Tîmpa cu Dinu Gheorghe, au resimţit cel mai tare plecarea lui "Vamă". Iar dintre ei, cel mai rău a fost afectat Rui Duarte, care a beneficiat de indulgenţa preşedintelui în fiecare pauză competiţională. Jucătorii care au venit de la Braşov sînt: Roman, Sburlea, Grigore, Coman, Rui Duarte, Ezequias şi Oros. Acestora li se adaugă şi Cassio, un apropiat al fostului conducător din Grant.

Sfaturi pentru tata
Răzvan Lucescu ştie de ce Şahtiorul are probleme mari în Champions League, unde riscă să termine grupa pe locul 4 şi să rateze chiar şi calificarea în Europa League. Antrenorul giuleştean îi recomandă tatălui său să împrospăteze lotul: "Fotbaliştii şi-au pierdut motivaţia. Doar puţine echipe din lume pot rămîne la nivel înalt pentru mult timp. Şahtior a mai avut un declin similar după ce a cîştigat Cupa UEFA, atunci a fost nevoie de un an pentru a-şi reveni. Trebuie pusă în discuţie aducerea unor jucători noi, cred că e nevoie de cel puţin doi-trei".

Alexa, susţinut de fani
Chiar dacă eliminarea sa în partida de la Varşovia a contat mult în economia meciului care i-a scos pe giuleşteni din Europa, suporterii alb-vişinii îl susţin pe Dan Alexa, după ce mijlocaşul şi-a cerut scuze. "Capul sus, Dan! Fii tare, «Chirurgule»! Ai fost cel mai bun de pe teren în primele 20 de minute. Nici nu ştiau polonezii ce e ăla mijlocul terenului, ai toată admiraţia noastră. Ai făcut un gest necugetat, dar au păţit-o şi alţi jucători, mai galonaţi ca tine, precum Hagi", au comentat fanii pe gsp.ro.

Herea ratează Tîrgu-Mureş
Eşecul cu Legia a făcut şi victime printre rapidişti, Ovidiu Herea fiind indisponibil pentru partida de mîine seară, după ce a suferit o entorsă la glezna stîngă. Mijlocaşul-golgeter al Rapidului s-a accidentat la ultima fază a primei reprize, cînd Ljuboja l-a lovit, prinzîndu-l cu piciorul în pămînt. Herea a strîns totuşi din dinţi şi a rămas pe teren, el fiind cel care a pasat decisiv la golul lui Teixeira, unica reuşită a giuleştenilor.

Trombetta e pesimist
Noul antrenor al lui FCM Tîrgu-Mureş, italianul Maurizio Trombetta, spune că nu are suficient timp la dispoziţie pentru a pregăti prea bine meciul cu Rapid, programat mîine, de la ora 19:00. "Să nu vă aşteptaţi să facem furori de la început! Încerc doar ca, în cele două zile pe care le am la dispoziţie, să fac tot posibilul să scoatem un rezultat bun cu Rapid. Oricum, ne aşteaptă un meci foarte dificil, trebuie mai întîi să mă edific asupra potenţialului echipei. Am urmărit fotbalul românesc, dar încă nu cunosc bine jucătorii de aici".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  06 Noiembrie 2011, 20:55
Postat de rapid_visiniu pe 06 Noiembrie 2011, 20:04

Eu l-as vrea presedinte pe Daniel Stanciu RAPIDISTUL.Stiu ca e greu ca el cu G.Copos sa ajunga la un consens,dar pentru club ar fi ideal.Stanciu e un baiat destept si un caracter puternic,iar eu ii multumesc ce a facut pentru RAPID!

Pardon,Nicolae!Am scris in graba confundand cu cele citite de mai sus.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  06 Noiembrie 2011, 20:04

Eu l-as vrea presedinte pe Daniel Stanciu RAPIDISTUL.Stiu ca e greu ca el cu G.Copos sa ajunga la un consens,dar pentru club ar fi ideal.Stanciu e un baiat destept si un caracter puternic,iar eu ii multumesc ce a facut pentru RAPID!

blaustein
blaustein  •  06 Noiembrie 2011, 18:08

Fotbalistii mai bine sa-si vada de joc si de facut performanta, extraordinar....le lipseste un liant intre stafful tehnic si conducere si de asta nu pot ei juca, daca ati mai auzit asa ceva.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează