FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Vasile Avram: "Am luat această decizie din cauza declaraţiilor jignitoare pe care le-am citit în presă"

Vasile Avram
Vasile Avram

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Vasile Avram, preşedintele CCA, a vorbit la GSPTV despre conflictul cu Mihai Stochiţă, Adrian Mititelu şi Ioan Nicolae.

 

"Hotărîrea a fost luată din cauza atacurilor defăimătoare făcute de anumiţi conducători de cluburi la adresa arbitrajelor. Noi ne-am supus deciziei luate de Comisia de Disciplină. Am luat declaraţii văzute în ziare", a declarat Vasile Avram.

"Exista un raport cu privire la declaraţiile făcute în această etapă. Nu am citit acest raportul, dar atîta timp cît acesta se află la Comisia de Disciplină, situaţia este rezolvată. Ei se vor ocupa de acum încolo de acest caz."

"Noi considerăm că putem să avem nişte relaţii bazate pe respect reciproc cu conducătorii de cluburi, însă atunci cînd se întrece măsura, trebuie luate măsuri", a adăugat Vasile Avram.

"Au apărut în presă declaraţii jignitoare făcute de Mihai Stochiţă. Chiar m-a surprins ceea ce am auzit din partea lui, mai ales că îl cunosc atît de bine. Nu e nevoie să loveşti pe cineva ca să elimini un antrenor. Există un regulament care nu a fost respectat", a comentat Vasile Avram decizia luată cu privire la eliminarea lui Mihai Stochiţă

"Lipsa prezenţei lui Alexandru Tudor printre arbitrii pentru etapa a doua are legătură cu delegarea acestuia în meciurile din Cupele Europene. Atît Cristi Balaj, cît şi Alexandru Tudor vor arbitra în Europa, au nevoie de recuperare. Pentru Cristi Balaj am găsit o portiţă, de aceea va fi prezent la meciul Oţelul-Pandurii", a declarat Avram.

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
je__
je__  •  27 Iulie 2010, 23:12

Pana la urma Avram are dreptate. Ce au facut Niculae si cu Stoichita este inadmisibil si de prost gust! Mititelu nu stiu ce a facut, dar la mintea lui, te poti astepta la orice...

flxn2003
flxn2003  •  27 Iulie 2010, 20:10

asta e terminat ca bateria. la arbitrii ce le va face? le va da niste derby-uri sa le faca praf???? care va fi urm arbtru din elita ??? cumva nepotul????? nvoi unde vreti ma sa ajungeti cu nepotismele si abuzul de putere????? nu voi sunteti in centrul atentiei intr-un meci, lumea nu vine la stadion pt voi, nu ati inteles asta????? cate etape va lua tudor??? urmatorul derby va fi al lui??? nepotistilor, cum sa avem arbitrii???? si voi din presa, ce presati???? mi-e sila de asa zisul fotbal rom..

eunescu09
eunescu09  •  27 Iulie 2010, 18:09

Hai sa tacem frumos si sa furam cat putem pare a fi lozinca FRF

Vezi toate comentariile (5)
Comentează