FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Vaslui coşmar dublu » Mulţescu şi Dinamo sînt victimele preferate ale moldovenilor

Antal celebrează o reuşită obţinută chiar în poarta lui Dinamo
Antal celebrează o reuşită obţinută chiar în poarta lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 20:09

Dinamo şi Gheorghe Mulţescu sînt victimele favorite ale echipei moldovene, palmaresul în faţa galben-verzilor fiind dezastruos.

Dinamo nu a mai cîştigat în faţa Vasluiului de mai bine de patru ani, mai exact din 11 aprilie 2009, 4-1, trei goluri fiind marcate atunci de Marius Niculae. După acel meci, cele două formaţii s-au mai întîlnit de opt ori: o remiză şi 7 victorii pentru moldoveni!

Că galben-verzii sînt coşmarul "cîinilor" şi singura echipă din fotbalul intern cu palmares pozitiv în faţa lui Dinamo e cunoscut, însă nici Gheorghe Mulţescu nu are amintiri plăcute cu vasluienii.

Din 2006, antrenorul de 61 de ani nu a mai cunoscut gustul succesului în duelurile cu moldovenii. Atunci, pe cînd era la Sportul, a cîştigat clar cu 3-0, apoi au urmat două înfrîngeri şi tot atîtea remize.

Mulţescu are însă moralul bun cînd se gîndeşte la Ilie Stan, antrenor pe care l-a bătut de două ori şi cu care a remizat o dată.

3 înfrîngeri, o remiză şi o victorie este bilanţul lui Ilie Stan în faţa lui Dinamo, singurul succes al antrenorului Vasluiului fiind pe cînd era la Steaua, 3-1, în sezonul '11-'12

1 victorie are Dinamo în ultimele cinci meciuri oficiale jucate pe teren propriu, cu Mediaş, 2-0, pe 28 aprilie, în rest două remize şi două înfrîngeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
fefeluta
fefeluta  •  26 Iulie 2013, 17:48
Postat de buerebuistas pe 26 Iulie 2013, 12:31

stai linistit , dinamo are scorul de 0-2 asigurat , Vasluiul este cu o clasa peste dinamo

Mourinho este un antrenor pe care nu-l agreez, dar inainte de asta e un om de caracter, care, intr-o discutie despre CR7 a spus: Nu un jucator castiga trofee, echipa castiga trofee. Fara ceilalti jucatori din spate, nicio vedeta nu ar fi vedeta. Cu atat mai mult in fotbal. Asa e si la noi... cum adica l-a mbatut Multescu pe Ilie Stan? au jucat sah? tenis de masa?

hammer90
hammer90  •  26 Iulie 2013, 16:49

astazi e o zi istorica,nici o jignire adusa vasluiului.cel mai bun sa cistige.

buerebuistas
buerebuistas  •  26 Iulie 2013, 13:32
Postat de ciori_caini_unguri pe 26 Iulie 2013, 13:25

DANKE VASLUI vom spune toti dupa meciul jegului cu moldovenii..ii indoaie pe genunchi grav ...dinamu se bate cu crapid si sageata la retrogradare anu asta

Sageata Navodari este cu o clasa peste dinamo , iar asta se va vedea in meciul direct

Vezi toate comentariile (17)
Comentează