FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, 20:30, DIGISPORT

Vasluienii au curăţat zăpada de pe stadionul Municipal

Articol de - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Peste 60 de oameni au fost mobilizaţi încă de la ora 7 dimineaţă, pentru a face funcţionabil stadionul “Municipal”, arenă ce găzduieşte în această seară partida FC Vaslui-Rapid.

 

Deşi oficialii Vasluiului au cerut amînarea partidei cu Rapid, din cauza vremii nefavorabile, în cele din urmă întîlnirea de pe “Municipal” se va disputa. Autorităţile vasluiene s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineţii şi au curăţat de zăpada, căzută în cursul nopţii.

“Am intervenit cu 60 de persoane, majoritatea de la firma de gospodărire locală. Terenul va fi funcţional pentru o asemenea vreme”, a spus viceprimarul Vasluiului, Daniel Neacşu.

Primăria a apelat şi la ajutorul deţinuţilor pentru a curăţa gazonul de zăpadă. “Am cerut ajutorul a 35 de deţinuţi, pentru a termina curăţirea stadionului de zăpadă într-un timp cît mai scurt”, a mai spus vicele Neacşu.

La ora de disputare a meciului cu Rapid, din această seară,  de la 20:30, sînt anunţate temperaturi de minus 7-8 grade Celsius. La această ora, la Vaslui sînt minus 5 grade Celsius.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
gigoloul
gigoloul  •  05 Decembrie 2010, 13:36

Am ras de nu am mai putut. In alta ordine de idei sper ca cel ce a postat bataia aceasta de joc la adresa limbii romane sa ramana fara sevici acum in prag de sarbatori.Nu se poate ca un astfel de ignorant sa aibee un post bine platit,dupa cum cred eu,cand sunt sute sau poate mii de profesori in tara asta care nu au un loc de munca decent.

rapidistul85
rapidistul85  •  05 Decembrie 2010, 13:08

Vai de capu tau care ai scris articolul asta.. mai treci odata pe la clasa 1-a si invata sa scrii..

cashbuz
cashbuz  •  05 Decembrie 2010, 12:44

bai dar ai facut romana cu femeia de servici? cine verifica cum se posteaza articolele pe site, la fel?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează