FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii sînt chinuiţi de Lăcătuş în Germania

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Galben-verzii au terminat prima parte a cantonamentului din Germania, axat pe pregătirea fizică. Programul impus de Marius Lăcătuş este unul spartan, cu cîte două antrenamente fizice zilnice, finalizate cu căte un meci-şcoală.

“Este foarte greu, dar nu ne plîngem. De asta sîntem fotbalişti, să ne pregătim cît mai bine, pentru că avem de îndeplinit anumite obiective”, a spus Gabriel Cînu, care abia aşteaptă perioada de pregătire din Antalya: “Acolo vor fi meciuri amicale şi atunci vom vedea la ce nivel de pregătire sîntem”.

Directorul sportiv Cătălin Popa, a precizat că în Germania nu se va disputa nicio partidă amicală, staff-ul tehnic punănd accent pe latura fizică. “Jucătorii n-au timp de distracţie, deoarece programul lor este bine pus la punct. În afară de antrenamente şi odihnă, nu ştiu altceva. Nici de vizite nu au timp. Doar hotelul îl cunosc cel mai bine”, a spus Cătălin Popa.

Elelvii lui Marius Lăcătuş finalizează stagiul de pregătire din Germania vineri, 22 ianuarie, urmînd ca pe 25 ianuarie să plece în cel de al doilea cantonament, în Antalya, unde vor susţine şi cinci partide amicale. Pînă acum se cunosc doar trei dintre adversari. Este vorba despre Bunyodkor Tashkent (campioana Uzbekistanului), Slovan Bratislava (locul doi în Slovacia) şi Nafta Lendava (locul trei în Slovenia).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  19 Ianuarie 2010, 16:48

sa ii rupa ,sa nu mai poata nici manca ,ca la coasa .... numai sa nu ii accidenteze !!!

 •  18 Ianuarie 2010, 17:20

limbaj de lemn (regim spartan etc.) stati linistiti ca nu e chiar asa ... lacatus nu e de niciun soi s'a vazut in ghencea cand l'a ales pe akakpo sa'l tina pe kapetanos ... sa'i fie rusine pt cum se poarta cu marko !

 •  18 Ianuarie 2010, 08:45

Saracii de ei, iti inchipui cat muncesc pentru cei 4-10 miliarde lei, pe sezon !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează