FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VASLUI 0-0

Vasluiul a obţinut numai un egal la Mediaş » Îngeraşii lui Caro

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

La primul meci cu MM pe bancă, vasluienii au jucat în viteza întîi şi au scos un egal subţire cu Mediaşul.

Se putea termina rău pentru Caro. De altfel, nu ar fi fost nimic nou. Mediaşul a turnat gaz pe butoiul cu pulbere de la Vaslui şi a încercat să pună scînteia. S-a chinuit zadarnic o jumătate de oră, chiar dacă dincolo n-o deranja nimeni. Apoi a apărut Eric, somnolent în start, vioi şi zglobiu pînă la final.

Semiocazie Adailton
Dintr-o "liberă" de la 22 de metri, brazilianul a trosnit bara (29). Şi tot el, dintr-o altă "liberă", acum de la 25 de metri, a tras peste, dar i-a dat curaj "piticului atomic" din bandă, Alex Muntean, care a făcut franjuri, în două rînduri, stînga moldovenilor. Lent, ca un răţoi imens, Vasluiul a rezistat. Iar după pauză, "galacticul" a vrut să schimbe repertoriul. Nu i-a ieşit mai nimic, deşi Adailton, din întoarcere, trebuia să marcheze din mijlocul careului la cea mai bună acţiune a moldovenilor (56).

Un singur trăgător: Eric
Eric a găsit spaţiu în dreapta, l-a întors uşor pe Hugo Luz şi a şutat năprasnic, sub bară. Kuciak s-a întins ca o pisică şi-a scos incredibil (59)! A făcut-o din nou, de la rădăcina barei, la ghiuleaua aceluiaşi Eric (69), apoi meciul a devenit letargic. Vasluiul a încercat să preseze în ultimele 10 minute, dar Mediaşul s-a închis şi n-a ieşit nimic. Încăpăţînat, Eric a mai încercat o dată, în prelungiri, dar mingea a şters bara (90+2). Caro trebuie să-i mulţumească pentru egal lui Kuciak. Şi poate lui Eric, care nu şi-a băut la timp cafeaua de dimineaţă.

"Pe MM Stoica îl cunosc de puţin timp, dar ştiu că e un profesionist, iar venirea sa la Vaslui nu poate fi decît de benefică"
Lopez Caro, antrenor FC Vaslui

"E greu să marchezi fără un atacant de careu incisiv. În iarnă trebuie neapărat să transferăm unul"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

6 şuturi a expediat ieri brazilianul Eric, trei dintre acestea fiind pe spaţiul porţii lui Kuciak

- Noul preşedinte al Vasluiului, MM Stoica, nu a stat în tribună ieri la Sibiu, ci pe banca tehnică. Faţă de perioada Urziceni, s-a manifestat însă mai puţin vulcanic.
- Pentru medieşeni a fost ultimul meci la Sibiu. Oficialii clubului au anunţat că lucrările la stadionul din Mediaş, unde s-au adăugat 3.000 de locuri la cele 5.000 deja existente şi s-a schimbat gazonul, au fost finalizate.
- Lopez Caro: "Adversarul ne-a creat probleme doar la fazele fixe. M-au nemulţumit problemele de la finalizare şi circulaţia mingii. Rezultatul e echitabil".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haxor
haxor  •  04 Octombrie 2010, 13:46

Lipsa lui Lucian Sanmartean s-o remarcat la moldoveni si un egal echitabil ptr ambele echipe si foarte bun acest Eric de la Gaz Metan.

gazistu
gazistu  •  04 Octombrie 2010, 11:06

"Vasluiul a obţinut numai un egal la Mediaş" sau puteti schimba putin titlul; "Vaslui a scapat cu un punct in meciul cu GAZ METAN", si apropo "u egla la sibiu" nu la medias... aerienilor de gesepe, tot pro,tv is cam cei mai buni, tin sa ma reamintesc

ccmarin
ccmarin  •  04 Octombrie 2010, 09:22

Am unele pareri diferite. La Medias Lazar, Muntean au jucat foarte bine iar Litu a fost mai mereu in prim plan in fata lui Farkas. La Vaslui Campano a facut ce a vrut cu Parvulescu, Canu a jucat exact si Wesley a fost motorul echipei impreuna cu Campano.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează