FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

Vedeta Viitorului a fost trimisă la un control amănunțit în Italia: "O aritmie cardiacă ce ne sperie!"

Nimely a jucat 18 meciuri în acest campionat
Nimely a jucat 18 meciuri în acest campionat

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Hagi a decis ca Alex Nimely să facă încă un control amănunțit la cord în Italia, după ce două teste au ieșit cu probleme.

Atacantul liberian al Viitorului a mers în ambele stagii de pregătire din această iarnă și a fost one-man show! A marcat de patru ori în cele șase meciuri amicale pe care liderul Ligii 1 le-a desfășurat, dar odată revenit în România, fotbalistul a avut probleme la controlul medical.

"Au ieșit niște rezultate contradictorii care s-au făcut atât în țară, dar și în Italia. Am cerut ca aceste analize să se repete, Alex a fost de acord să se întâmple asta. Vom vedea dacă toate lucrurile vor fi în regulă, sper să nu fie probleme și să primească avizul medicilor", a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Academiei Hagi.

Sursele Gazetei au dezvăluit totuși problemele cu care se confruntă în acest moment jucătorul de 25 de ani: "Are o aritmie cardiacă ce ne sperie! La un efort intens îi modifică ritmul normal de funcționare a inimii. Bătăile sunt neregulate, iar acest lucru îi cauzează amețeli și chiar stare de leșin.

Mai mult, în timpul meciurilor exista riscul unei contracţii musculare care modifică ritmul normal de funcționare a organismului. Urmează să mai facă un control medical amănunțit și vom vedea dacă există o îmbunătățire a problemei cardiace cu care se confruntă".

"Nimely s-a dus la un control, vom vedea care sunt rezultatele. Nu se întâmplă nimic cu el, e liniştit"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Bogăția mea sunt ei"

Gheorghe Hagi e fericit că ieri a sărbătorit împlinirea a 52 de ani pe locul 1: "N-avem presiune că ne batem la titlu, noi vrem să ne impunem, să marcăm goluri, să avem un stil de joc cu personalitate pe teren. Campionatul e foarte bun, competitiv, chiar dacă nu mai sunt banii de acum 10 ani.

Suntem o echipă tânără, talentată, cu un antrenor foarte bun, care încearcă să joace un fotbal ofensiv. Bogăția mea sunt acești jucători, sunt fericit că am reușit și am ajuns la un nivel înalt.

Am ajuns printre echipele mari din România, vindem din când în când direct afară. Eu nu îi păstrez, vedeţi că eu îi las să plece. În Coman am investit foarte mult, e scump, e bun, ne va ajuta foarte tare să facem bugetul în continuare. Eu sunt hunter, vânez jucătorii buni"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1746705222250547
Vladi Vladimir  •  06 Februarie 2017, 11:03

Lasa boss ca se musamalizeaza tot si peste 1 saptamana poti sa joci in campionat. Traiasca partidul

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  06 Februarie 2017, 10:17

Multa sanatate! Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează