FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNI

Velcea n-a avut milă de jucătorii Timişoarei: 12 amenzi date în startul sezonului

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 18:05

Valentin Velcea încearcă să readucă victoriile în contul clubului timişorean, după 3 eşecuri la rînd ce-au zdruncinat moralul unei formaţii ce cocheta cu prima poziţie a clasamentului. ACS Poli vizează un succes cu Viitorul, în week-end. Tehnicianul a declarat, fără ocolişuri, că nu i-a menajat pe fotbaliştii care au călcat strîmb în acest start de sezon.

"Am început perfect campionatul, am avut şi şansă, uneori, dar cînd ne-a fost teamă, am pierdut. Jucătorii sînt într-o formă fizică bună, aleargă, au disponibilitate la efort. Am dat 12 amenzi de la începutul campionatului, majoritatea pentru kilograme în plus. Am mai dat şi pentru alte chestiuni de indisciplină, două unui singur jucător. Nu pot să zic că e oaia neagră, că e chel. Chiar şi Ovidiu Petre a plătit o amendă", a comentat Velcea. De exemplu, cine întîrzie un minut la şedinţa de pregătire plăteşte 25 de lei, iar ceea ce depăşeşte un sfert de oră poate atrage o penalitate drastică.

"Trebuie să învingem Viitorul pentru a rămîne în prima parte a clasamentului. Consideră că trebuie să ieşim din această perioadă neagră a rezultatelor"
Vali Velcea, antrenor ACS Poli Timişoara

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  22 Septembrie 2013, 20:22
Postat de dany.tm pe 20 Septembrie 2013, 02:20

Voi,astia care radeti de Poli,sigur vi-ati lasat opincile la bariera de la intrare in Caransebes...ca banateni nu sunteti sigur!

sunt nascuscut in Mh, dar stau in timisoara de 45 de ani..pot spune ca sunt polist, ca am imbatrinit pe stadion. am fost la fiecare meci, inclusiv in perioada Zambon, cind jucam cu juniori de 17 ani, si ne batea acasa Minerul Motru cu 3-o. deci sunt polist. Dar nu pot sa critic ce e acum la echipa asta. Nu sutn jucatori, nu e antrnor, nu exista nicio idee, nu sunt spectatori, nu e atmosfera...eu nu pot fi multumit cu ce vad. Si nu trebe neaparat sa fi nascut in TM ca sa o iubesti pe Poli.

reality
reality  •  22 Septembrie 2013, 00:11

domnu' antrenor Velcea.... desteptarea domnule antrenor, mai bine ai invata jucatorii sa alerge dupa minge decat sa vezi cate minute intarzie unu si altul sau daca si-a suflat nasu si daca are batistuta curata. Mah, un joc mai slab nu am mai vazut de mult, am inghetat degeaba pe stadion, la cata lume a venit era sa fac si otita ca era un curent de nu-i adevarat. Portughezu ala cu ghete portocalii... mah ala cred ca e din desene cu Fred si Barney, numa' fotbal nu stie, poate ceva volei... In concluzie... daca joaca tot asa m-as mira sa ramanem in Liga lu' Mitica

dany.tm
dany.tm  •  20 Septembrie 2013, 02:20

Voi,astia care radeti de Poli,sigur vi-ati lasat opincile la bariera de la intrare in Caransebes...ca banateni nu sunteti sigur!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează