FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Verdictul lui Crăciunescu după Steaua - FC Voluntari 2-2: "Mare greșeală de arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 23:32

La scorul de 2-2, în finalul meciului dintre Steaua și Voluntari, centralul Andrei Chivulete a anulat un gol marcat de Jakolis dictând fault în atac la duelul premergător dintre Gnohere şi Cazan.

După meci, Ion Crăciunescu a analizat faza şi a spus că arbitrul a greşit, Gnohere fiind cel faultat.

"Jucătorul stelist se afla cu spatele la poartă, cu spatele la adversar, avea prim-planul de a juca mingea și e dreptul lui de a pune piciorul între adversar și minge, atât timp cât mingea e la o distanță de joc de el.

Nu văd cum poate să faulteze un jucător care e cu spatele la adversar, care nu ține picicorul pe adversar. Faultul e pentru atacant sau lași jocul liber", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

"După părerea mea, la faza penalty-ului acordat pentru greșeala comisă de Niță nu poate intra în discuție eliminarea, pentru că e o împingere, nu o lovire a adversarului. Pentru o astfel de fază se dă lovitură liberă directă. Fiind în suprafața de pedeaspsă, se dă lovitură de la 11 metri" Ion Crăciunescu

Citeşte şi: Becali mai nervos ca niciodată, după remiza cu Voluntari: "Niște handicapaţi! Nu sunt sănătoşi la cap"

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (11)
929371553813840
Robin Gene  •  13 Februarie 2017, 13:51

Craciunescule ti ai batut joc de fotbalul romanesc.Esti cel mai stramb din arbitraj .Ai polite de platit.Esti tare dusmanos.Pacat ca te invita la 3misiuni.Eu nici nu te as suna sa ti cer parerea .Ii fraieresti pe toti cu noua ta viziune despre arbitraj.Interesele tale sunt altele.Vrei sa revii la sefia arbitrilor.*** sunt aceea care or sa te numeasca.Nu esti cinstit si credibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  13 Februarie 2017, 08:17

Am scris de nu stiu cate ori aici ca fara unul dintre jucatorii Budescu, Cernat, Teixeira, Sanmartean, Eric -( pierduti de fapt ! ) FC Steaua nu va castiga campionatul. De cand exista aceasta echipa a facut performanta numai cand in teren a avut un asemenea TIP DE JUCATOR. Si Alibec si Harlem se vor zbate degeaba. Din echipa de aseara mi-a placut un singur jucator : Jakolis . In rest aceleasi erori de tactica si in atac si in aparare ca si in toamna......Aceleasi PASE GRESITE, aceleasi pierderi PROSTESTI de minge.....

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Februarie 2017, 08:01

Se stie, Craciunescu nu are globule rosii in sange. Are globule ros-albastre!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează