FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Veste dură pentru Contra » Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Petrolului va sta şase luni!

În Liga 1, Marinescu a mai jucat la Urziceni, Steaua și U Cluj
În Liga 1, Marinescu a mai jucat la Urziceni, Steaua și U Cluj

Articol de , - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 20:41

Accidentat în meciul de la Chiajna, Marinescu a primit un verdict crunt din partea medicilor: are ruptură de ligamente şi nu va mai juca deloc în 2013.

Aflat pe val atît în plan personal, cît şi cu echipa, Lucian Marinescu are un ghinion fantastic! La o fază banală a partidei de la Chiajna, în minutul 12, căpitanul Petrolului a suferit o accidentare extrem de gravă, relevată de RMN-ul efectuat ieri: ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept!

Pentru operaţie şi recuperare, mijlocaşul de 28 de ani va alege, cel mai probabil, o clinică din Madrid, la recomandarea medicului Claudiu Stamatescu.

Deşi este o accidentare urîtă, Marinescu e convins că se va întoarce cu bine pe gazon: "Nici nu vreau să mă gîndesc că nu mă voi recupera cum trebuie. Am un psihic tare şi vreau să cred că o să revin chiar mai puternic. Singurul lucru de care îmi pare rău este că am muncit un an întreg şi nu mă pot bucura de roadele muncii mele. Sper ca echipa să cîştige Cupa şi fără mine".

"Vorbim despre o entorsă gravă a genunchiului cu ruptura ligamentului încrucişat anterior, care necesită reconstrucţie. Aproape sigur, Laurenţiu va fi operat la Madrid" (Claudiu Stamatescu, medic Petrolul)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
petrolulgalbenalbastru
petrolulgalbenalbastru  •  16 Mai 2013, 22:26
Postat de ultras.nationalist pe 16 Mai 2013, 01:59

Marinescu este chiar cel mai important om de la Petrolul in opnia mea,este cel care face jocul iar o accidentare ca asta nu numai ca il scoate din forma buna in care se afla dar s-ar putea sa nu mai fie niciodata acelasi Marinescu,sper sa nu fie cazul! Este un jocator care mie personal imi place foarte mult,la fel si Vlad Morar.

Marinescu ESTE jucator de echipa nationala, dar cine sa vada acest lucru, chiorii de la nationala care habar nu au, Marinescu face jocul la mijloc exact cum il facea Hagi, e peste puturosul de Grozav, dar cine sa-l cheme, AVEM JUCATORI BUNI IN TARA, IAR NATIONALA ESTE DE TOT RAHATUL, CHIORILOR DE SEFI AI FOTBALULUI TREZITI-VA SI LUATI MASURI, NUMAI BANI STITI SA LUATI DAR CEVA BUN PENTRU FOTBALUL DIN TARA ASTA NU FACETI, ....... RUSINE NU AVETI DEMNITATE DOMNILOR !!!

agb87
agb87  •  16 Mai 2013, 15:13

fuck!

torque1981
torque1981  •  16 Mai 2013, 14:45

Pacat, mare pacat - nu puteam si noi sa incheiem sezonul fara emotii. Sper sa isi revina. TE ASTEPTAM PE TEREN CAPITANE.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează