FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Vestea pe care Victor Piţurcă spera să nu o audă » Probleme pentru România înainte de Euro 2016: "Nu mai are nici o şansă să joace!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 13:10

Probleme pentru Victor Piţurcă înainte de startul preliminariilor pentru Euro 2016. Unul dintre titularii naţionalei României a fost exclus din lotul echipei de club şi anunţat că un an de zile nu va mai juca.
Ioan Niculae, patronul Astrei, a anunţat că Alexandru Măţel, exclus în acest moment de la echipă, se va pregăti singur în ultimul an de contract cu giurgiuvenii, după ce fundaşul dreapta ar fi încercat să plece gratis de la echipă.

"Nu ştiu cine e Măţel. A fost ţinut de Astra un an şi 8 luni de zile. Începînd de la operaţii, în Turcia, Italia, Germania, el a fost ţinut pe banii acestui club. A stat la recuperare în Germania ca să îşi revină. Un jucător adus de la o echipă care retrogradase în B şi l-am făcut jucător de naţională. Drept mulţumire, după ce a vorbit cu mine şi a avut pretenţii pînă la cer, iar eu le-am acceptat din prostie, a fugit de la echipă a doua zi.

Pentru mine nu mai există cuvîntul Măţel, nu mai are nici o şansă cu Astra. Mă minte duminică, spune că semnează luni, apoi că n-are pix. Marţi zice că nu a venit de la Constanţa şi miercuri pleacă cu echipa în pregătire. El spera că pleacă liber, aşa că l-am adus înapoi. Un an de zile va sta şi se va pregăti. Nu îl vindem, doar se va pregăti. Asta e", a spus Ioan Niculae.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (60)
lebateauivre
lebateauivre  •  13 Iulie 2014, 09:11

o putoare...

rancidredneck
rancidredneck  •  13 Iulie 2014, 00:04
Postat de bamse1901 pe 12 Iulie 2014, 16:01

pe undeva are dreptate niculae

Nu are dreptate deloc ! ! ! jucatorii NU sunt SCLAVI ! ! ! ce daca Roben NU prelungeste contractul e trimis la echipa a doua ! ! ! asta e imbecilitatea romaneasca ! ! ! daca se duce la TASS il v-a da liber de contract pt tratamente rele ! ! ! aia nu sunt prrossti juvator de Nationala sa faca tusa ca NU prelungeste contractul ! ! !

gabisp
gabisp  •  12 Iulie 2014, 16:54

Jucatori prost sfatuiti si patroni ţâfnoşi , asta are liga 1...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează