FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Veşti bune din tabăra Petrolului înaintea meciului din Cupă cu Rapid

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 21:40

Mijlocaşul petrolist Laurenţiu Marinescu a fost operat în Spania pentru a doua oară în decurs de 2 luni, de această dată de menisc.

Jucătorul ploieştean a depăşit cu succes intervenţia chirurgicală iar acum se află deja acasă, la Ploieşti.

“De mâine voi începe exerciţiile de recuperare, iar doctorii mi-au spus că, în circa trei săptămîni, pot reveni la antrenamente. Din fericire, la operaţia pe care am efectuat-o astă-vară nu sunt nici un fel de probleme şi sper ca, acum, să fi scăpat de ghinioane”, a spus fotbalistul ploieştean.

Albin s-a întors la Ploieşti
Juan Albin s-a alăturat lotului Petrolului Ploieşti după ce jucătorul a fost plecat acasă, în Uruguay. „Lupii galbeni” au efectuat, astăzi, un prim antrenament într-o săptămînă care cuprinde, în special, meciul cu Rapid din Cupa României.

La antrenament au participat şi doi jucători care au fost multă vreme accidentaţi, Hamza şi Manasse, dar cei doi vor ajunge în plenitudinea forţelor abia după pauza de campionat cauzată de dubla naţionalei pentru barajul cu Grecia.

Rapid - Petrolul se va juca joi, de la 20:30, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Octombrie 2013, 12:37
Postat de miki23 pe 29 Octombrie 2013, 12:28

Mai scrie si astia ceva de noii ma mir cum nu au strecurat in acest articol si numele oilor care au castigat fraudulos la Brasov.

se pare ca au devenit plictisitori, oierii din ghencea.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Octombrie 2013, 12:36
Postat de laurentz pe 28 Octombrie 2013, 23:30

Sper ca Marinescu sa revina in cel mai scurt timp la forma lui cea mai buna, este un baiat extraordinar. Younes sa sporeasca forta ofensiva, caci avem nevoie sa inscriem mai mult, iar Manasse sa capete mai multa siguranta si forta. Atat.

aleluia !

miki23
miki23  •  29 Octombrie 2013, 12:28

Mai scrie si astia ceva de noii ma mir cum nu au strecurat in acest articol si numele oilor care au castigat fraudulos la Brasov.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează