FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Veşti proaste pentru Andrei Marinescu » Ar putea fi out între 4 şi 6 luni!

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 14:49

Andrei Marinescu s-a accidentat la meciul cu FC Vaslui, scor 1-1, disputat sîmbătă şi s-a crezut, iniţial, că nu e vorba de ceva grav.

Goalkeeperul de 28 de ani nu a putut face RMN imediat, pentru că avea genunchiul umflat, astfel că abia joi a mers să efectueze investigaţii mai amănunţite. Rezultatul a fost unul descurajator pentru jucător: se pare că are ruptură de ligamente şi e posibil să-i fie afectat şi meniscul. Marinescu va mai face luni un control la o clinică din Bucureşti, iar dacă diagnosticul se confirmă, va sta pe tuşă între 4 şi 6 luni.

În condiţiile în care Florin Iacob a fost împrumutat la începutul lunii la divizionara secundă Unirea Tărlungeni, tocmai pentru că avea şanse mici să joace în faţa lui Marinescu şi Mutu, "stegarii" se văd nevoiţi să caute un portar liber de contract.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  27 Septembrie 2013, 18:27

Foarte nasol,sper sa revii cat mai repede pe teren.Toti rapidistii sunt alaturi de tine-Andrei Marinescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează