FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VALIZA

Veşti proaste pentru Becali » Magistraţii nu-i dau valiza cu cei 1,7 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv solicitarea patronului Stelei de a i se ridica sechestrul pe cei 1,7 milioane de euro din cazul Valiza.

Becali a stat ieri seară cu sufletul la gură. Spera că-şi va recupera banii, mai ales că are nevoie de lichidităţi ca de aer, pentru plata salariilor jucătorilor şi viitoarele achiziţii ale Stelei.

În urma deciziei instanţei supreme, banii vor rămâne sub sechestru fie până la luarea unei decizii pe fondul procesului, fie până la eventuala admitere definitivă a unei alte solicitări de acest gen a lui George Becali, informează Mediafax.

În dosarul Valiza, Gigi Becali a fost trimis în judecată, fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cei 1,7 milioane de euro găsite în valiza aflată la Teia Sponte au fost sechestrate printr-o ordonanţă din 8 mai 2008.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iunie 2010, 13:05

cand o sa existe justitie adevarata in Romania....adica....probabil niciodata.

ariel5
ariel5  •  15 Iunie 2010, 12:04

acum 2 ani spunea ca banii sunt pt un teren, ieri recunostea ca erau pt premierea jucatorilor... De fapt, locul lui e la stana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează