FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Vezi cele mai importante faze din CFR Cluj - Esil Bogatyr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Campioana va susţine, astăzi de la ora 15.00, un ultim test de verificare în compania modestei formaţii din Kazakhstan, Esil Bogatyr

Partida va fi transmisă live pe GSPTV.RO şi GSP TV şi în format live-text pe site-ul suporterilor, cfrmania.ro. Delegaţia "vişiniilor" va reveni la Cluj în cursul zilei de mîine.

1-0, vezi golul marcat de Ruiz

Vezi ocazia lui Bogdan Mara

Vezi ratarea lui Frangipane

1-1, vezi golul egalizator al lui Avercenko

Kazacii cer penalty

2-1, vezi golul lui Alcantara

2-2, Esil Bogatyr egalează din penalty

3-2, vezi golul marcat de Peralta

Vezi ratarea lui E. Kone

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  19 Februarie 2009, 20:07

Degeaba, daca n-a marcat in secunda 4, degeaba! Un meci amical ramane un meci amical, unii jucatori nu se trezesc nici pana la final, ce mai conteaza in ce secunda marchezi intr-un amical?

 •  19 Februarie 2009, 17:47

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca e adevarat ca Esil Bogatyr a adus Cupa Intercontinentala in Kazahstan? Ca eu nu stiu...chiar sigur. Oricum e vorba de un adversar redutabil pentru CFR, atat timp cat ocupa locul 13 din 14 echipe (cate are campionatul kazah, al doilea ca valoare dupa cel spaniol). Dar e adevarat ca fundasii lui CFR au facut otita in meciul cu Bogatyr...asa de tare i-au invartit kazacii? Istenem seppe

 •  18 Februarie 2009, 19:03

O SA-L REGRETAM NOI PE TROMBETA !!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează