FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vezi cum ar arăta ofensiva Stelei cu Cociş în echipă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Dacă Piţurcă va veni pe banca Stelei şi va reuşi să-l aducă pe Cociş, atunci va putea evolua în acelaşi sistem pe care l-a folosit şi la echipa naţională: 4-3-3.

Măcar în ofensivă, formula ar arăta foarte bine pentru Steaua: Nicoliţă, Ovidiu Petre, Cociş - B. Stancu, Kapetanos, Cr. Tănase.

Abia a debutat în Liga I
Cariera lui Cociş conţine o curiozitate: el a jucat în premieră în primul eşalon românesc acum o lună şi cinci zile! Poli - Inter Curtea de Argeş (0-0) a fost partida care a consemnat debutul lui în Liga I.

Pînă atunci, Răzvan mai jucase în România doar în "B", pentru U Cluj, timp de 3 ani. Au urmat: Sheriff Tiraspol, Lokomotiv Moscova şi acum Timişoara.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
mishoo
mishoo  •  12 Mai 2010, 12:09

sunteti patetici...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Mai 2010, 11:42

Da, cocis este un jucator de viitor. De un viitor loc 6. Iar incepe Piturca (nici nu a venit) cu obsesiile lui bolnave. Sa ne mai aducem aminte pentru ce jucator s-a certat el cu oierul cand a plecat? Ca el spunea ca e viitorul hagi....si nu a mai auzit nimeni de el de atunci? Piturca are putine idei ...dar fixe.

 •  12 Mai 2010, 11:06

parca l-as prefera pe xavi la mijloc. vrabia mihai viteazu"!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează