FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Vezi tot ce a spus Gigi Becali la conferinţa de presa de la Palat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit astăzi la Palat despre demisia lui Victor Piţurcă, dezvăluind toate amănuntele conflictului dintre ei.

...despre cînd va numi noul antrenor: "În maximum 3 zile voi numi noul antrenor. Leo Strizu va conduce antrenamentele pînă la venirea noului tehnician. Totuşi, oferta mea pentru Piţurcă rămîne valabilă pînă mîine. După aceea eu voi vorbi cu alţi antrenori"

...despre meritele lui Piţurcă: "El a făcut o echipă bună şi eu sînt cel mai cîştigat aici. Am prins o experienţă de viaţă. Cînd angajezi pe cineva, trebuie să îi spui ce să facă. N-o să mai fac nimic pe încredere"

...despre relaţia antrenor-patron cu Piţurcă:
"Eu n-am putut să dau un om afară care m-a deranjat. Piţurcă nu m-a lăsat, iar eu am acceptat. I-am dat drepturi mai mari ca ale mele, mi-am angajat şef. L-am lăsat să facă ce vrea el, dar mi-am dat seama că nu e normal. Stăpînul comandă tot!"

...despre cum va colabora cu noul antrenor: "Nu mă mai sfătuiesc despre fotbal. Noul antrenor care va veni va avea toate condiţiile pe care le-a avut Piţurcă. Nu mă voi implica şi nu voi comenta nimic. Puteam s-o fac şi ieri că Piţurcă era plecat, dar nu mai vreau. Vin la meci şi cu asta basta. Antrenorul care va veni o să facă totul"

...despre Cosmin Olăroiu:
"Mi-aş dori să vină Olăroiu, dar nu cred că este posibil. El are o clauză de reziliere de 500.000 de dolari şi nu are cum să vină"

...despre Ilie Dumitrescu:
"Antrenor? Eu cred că Ilie Dumitrescu este o variantă pentru postul de preşedinte la Steaua"

...despre MM Stoica:
"Mă gîndeam ca să-l aduc pe MM ca să se enerveze Piţi, dar nu mai vreau să mai fac astfel de lucruri"

...despre cum vor sta lucrurile cu suporterii:
"Ce-i al meu e al meu şi nimeni nu va putea să îmi ia asta. Cui nu-i convine să stea acasă la televizor şi cu asta basta. O să vedeţi că o să fie măsuri împotriva celor care vor înjură"

...despre viitorul antrenor al Stelei:
"Am în cap 2-3 antrenori, dar nu pot să vă spun acum. Mă consult cu apropiaţii mei şi mă rog la Dumnezeu să îmi dea înţelepciune. Poate după o noapte de linişte şi după o rugăciune voi alege pe cine trebuie. Eu voi miza pe un antrenor român"

...despre relaţia cu suporterii:
"Eu trebuia să îl şi plătesc pe Piţurcă să îi şi dau garanţie. Păi, el trebuia să îmi dea mie garanţie mie. Nu vreau să mă cert cu el. N-am nevoie să îmi dea dreptate cineva. Suporterii sînt penibili, cîntă de echipă şi mă înjură pe mine care am adus 15 jucători!"

...despre discuţia dintre Piţurcă şi suporteri:
"Eu am crezut că el îi va convinge pe fani să încurajeze echipa în continuare, dar nu. Credeam că are caracter, dar m-am înşelat"

...despre discuţia de la stadion:
"I-am făcut propunerea din nou de faţă cu suporterii. I-am zis că mai vreau 3 ani de zile contract că cine ştie ce se întîmple. Ce-i asta cu garanţii şi ţigănii din astea? Ce e aia garanţie? Suporterii au zis că n-o să fie linişte, dar le spun eu că o să trebuiască să fie linişte. Ori se poartă civilizat, ori sînd daţi afară. Eu îi primesc dacă sînt civilizaţi"

...despre cum a aflat de demisie:
"Am aflat că a fost la stadion astăzi şi şi-a golit biroul. M-au sunat de la club că au plecat toţi. Eu ştiam că vine să se vadă cu galeria. M-a sunat şi "Mustaţă", şeful de galerie, să îmi spună că e cu Piţurcă şi că trebuie să vorbim"

...despre ce s-a întîmplat vineri seară:
"N-am putut să accept condiţiile astea. El ar fi vrut să plece cu staff-ul de vineri, dar i-am spus să îi trimită pe ei la Braşov şi el să rămînă aici. I-am făcut o nouă propunere: 50.000 de euro pe lună! Avea 2 milioane primă de Liga Campionilor! Nu, domne, el vrea garanţii"

...despre garanţiile cerute de Piţurcă: "I-am adus 15 jucători, iar cînd el a venit din al doilea stagiu mi-a cerut garanţie un teren de 36 de milioane de euro! N-am vrut şi mi-a spus că pleacă! Mi-a zis să îi dau 4 hectare jumătate, dar acum a cerut 10 hectare şi un contract cu 5 milioane de euro clauză. Dacă vorbeam plăteam 5 milioane, plus 20 de milioane de euro"

...despre ce obiective avea Piţurcă: "El mi-a cerut garanţii la început că eu nu voi critica jucătorii. Avusesem convenţia să semnăm contract pe doi ani, dar el a vrut pe trei ani. Mi-a zis că nu îmi garantează titlul, ci locurile 1-3 în primul an, locurile 1-2 în anul doi şi 100% titlul în anul trei. Eu mă gîndeam la o garanţie de 1-2 milioane de euro"

...despre cum a început noua colaborare: "La primele discuţii cu Piţurcă, acesta mi-a spus că e corect şi că va vorbi întîi cu Adrian Mititelu pentru că acesta l-a abordat primul. Cum Mititelu n-a avut bani, atunci Piţurcă a ales Steaua. I-am dat lui Piţurcă puteri mai mari decît mine în club! Nici eu nu puteam să dau afară oameni, el putea."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (214)
feurdean
feurdean  •  10 August 2010, 09:34

Excelenta ocazie de a castiga mai multi bani lucrand part-time la domiciliu! investesti 9$ si poti castiga 504$ lunar.Primesti de la mine absolut toate indicatiile necesare. Detalii la email [email protected]

emil72
emil72  •  08 August 2010, 22:42

ALO SUPORTERII MEREM LA NOTAR?!!! PITI VII???IA-L SI PE PAUNESCU CU TINE CA SIGUR E SI EL LA CURENT! GIGI SA NU LIPSESTI! VEDETI ASTA E TATA CONCORDIEI.

xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 22:37

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (214)
Comentează
Close