FOTBAL  »  Superliga  »  RECREERE

Via Sport invită bucureştenii la o cură de sport în aer liber!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Bucureştenii ce îşi vor petrece finalul de săptămînă în Capitală au ocazia de a se recrea la o cură de sport în aer liber.

Începînd de azi, de la ora 22:00, bulevardul Kiseleff din Capitală se închide între Piaţa Victoriei şi Ion Mincu pentru a da startul unui nou week-end de sport dedicat bucureştenilor. Pînă duminică, la orele 14:00, Via Sport invită lumea la un maraton al sportului în aer liber.

Baschet, badminton, tenis de picior, tenis de masă, fusball, biciclete şi multe altele îi aşteaptă pe iubitorii de sport începînd din această seară.

Iniţiat şi implementat de agenţia Eventness în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, Via Sport îşi propune ca în perioada 16 iulie – 8 august să devină o alternativă de divertisment pentru bucureştenii care nu părăsesc Capitala la sfîrşit de săptămînă.

Sursa: www.viasport.ro

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
feurdean
feurdean  •  30 Iulie 2010, 16:17

Incepe sa castigi si alti bani, in timpul tau liber, pentru ca mila de la stat sau de la patroni nu va veni niciodata ! O sa-ti explic in cativa pasi despre ce e vorba, ca sa vezi cum sa castigi bani.investesti 9$ si poti castiga peste 504$ lunar, lucrand pe internet. Detalii la email [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează