FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Becali: "Dacă a existat tentativă de corupere, să intervină procuratura!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali nu crede în varianta încercării de corupere a jucătorilor lui Dinamo şi consideră că procuratura ar trebui să intervină în cazul în care a existat o tentativă în acest sens.

"Dacă a existat aşa ceva, să se spună, nu vrea nimeni să audă poveşti. Să intervină procuratura şi poliţia, cel care a fost contactat să spună totul, iar dacă există vreun vinovat, atunci să plătească.

Oricum, cred că e absurd să se gîndească cineva la aşa ceva, dar dacă e ceva real, să se facă o reclamaţie. Asemenea lucruri nu fac cinste nimănui, nu au nici o legătură cu fotbalul şi ar trebui să scăpăm de murdăriile astea", a spus Victor Becali pentru gsp.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2010, 15:23

din cate s-ar sti cazul 'valiza' va apartine oitelor,nu ar mira pe nimeni sa incerce gigel o manevra la un fotbalist,ca de....nu ia campionatul,cam faliment scrie pe el. Hai Dinamo!

florin_v7
florin_v7  •  17 Martie 2010, 14:26

dl. dinu este un personaj pitoresc, relativ unic in peisajul fotbalistic romanesc...este un om inteligent, insa cu multa imginatie, uneori bolnava;refulat, macinat de propriile-i slabiciuni, are o parere muuult prea buna despre el, si prea proasta despre multi altii....

blu25
blu25  •  17 Martie 2010, 13:58

IN B CU EI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează