FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Victor Becali, la Radio GSP: "După mine, Beto merita roşu pentru acea simulare"

Victor Becali, la Radio GSP
Victor Becali, la Radio GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 18:05

Agentul de jucători Victor Becali a vorbit, în direct la Radio GSP, despre greşelile de arbitraj din campionatul României, legea împotriva huliganismului pe stadioane, dar şi opţiunile sale pentru cel mai bun fotbalist român al anului

...fotbalistul anului: "Trebuie căutat în România, nu dintre stranieri. Cam toţi sunt de vîrstă destul de înaintată: Pancu, Cătălin Munteanu, Niculae, Dănciulescu... din păcate, ar fi trebuit să explodeze un tînăr"

...despre arbitrul Radu Petrescu: "Acestui băiat trebuie să i se spună «măi baiatule, ai probleme daca nu vezi ce s-a intamplat acolo, ar trebui să te reprofilezi, să te ocupi de altceva.» Nu prea ştiu cum îi cheamă pe arbitri, dacă îi văd, nu îi cunosc, dar îl ţin minte de la un meci al Sportului cu CFR Cluj, cînd a avut o manieră de arbitraj extrem de defavorabilă pentru Sportul, nici nu ştiu cum au reuşit să bată atunci."

...despre Beto: "După părerea mea, pentru acea simulare, i-aş fi dat roşu direct. Şi fără curs de arbitraj îmi dădeam seama de ce decizie trebuia să se ia la acea fază"

...despre CFR: "Fac mereu scandal, au făcut atîta scandal şi la meciul cu Dinamo, cînd nu a fost absolut nimic! Toate canalele de televiziune au fost ocupate de ei. Nu i-am văzut să apară acum şi să îşi ceară scuze la televizor, să îşi ceară iertare faţă de telespectatori pentru ce au făcut!"

...despre tînărul Cojocaru: "Prin firma mea a plecat el în Anglia, este adevărat. Îl recomandă fizicul, în fotbalul modern se caută portari de talia lui. Bineînţeles, are şi calităţi, dar în special talia îl va ajuta. Reacţia sa a fost una normală, şi dacă eşti urmărit de Liverpool e un lucru important. După săptămîna de probe, se va discuta cu Steaua, dacă va fi cazul."

...despre legea împotriva huliganilor: "Trebuie să ştim de frica legii, nu de frica unuia sau altuia. Sunt de acord cu orice măsură luată împotriva actelor de huliganism. Nu am citit legea, am s-o citesc"

...despre Dan Petrescu: "Era şi normal să i se prelungească acel contract, a făcut o treabă bună. El nu se va opri aici, va ajunge la echipe importante din Europa, pentru că este un antrenor bun, cu multe calităţi, care se dedică fotbalului. Nu are cum să nu reuşească, se pricepe foarte bine şi a ajuns la un nivel foarte înalt. Cred că va ajunge şi mai mare decît acum. Sunt convins că o va duce pe Kuban în cupele europene"

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
adra
adra  •  01 Decembrie 2011, 09:30
Postat de icstream pe 30 Noiembrie 2011, 23:06

Glume de tzaran prost. A avut noroc cu frati-su, nu era in stare sa scoate 2 vorbe fonfaitu' asta.

vorbeste cu prune in gura

alex_cainele
alex_cainele  •  01 Decembrie 2011, 08:59

Si dupa mine tu, frate-to si varu' trebuia sa fiti la zu hause. Cand iti dadeau franarii transferul lui Culio curgea lapte si miere, asa-i spurcatule? In rest, cand nu vor sa auda de tine, sari sa-i musti de gaoz. Asa-i cand gasesti altii mai perversi ca tine.

archibald
archibald  •  01 Decembrie 2011, 08:02

Un jegos care nu suporta CFR-ul ptr. ca nu a fost lasat sa reprezinte niciun jucator! trebuie sa stie ca nu-l vrem NICIODATA la Cluj . Altfel numai bine si soarta porcului de Craciun !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează