FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Victor Pițurcă e cu ochii pe Superligă » Ce spune despre lupta la titlu: „Depinde foarte mult de acest meci”

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 12:58 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 13:17

Victor Pițurcă (66 de ani) a vorbit despre situația din Liga 1 și a analizat lupta la titlu.

Fostul selecționer crede că liderul Farul are cele mai mari șanse să câștige titlul și că meciul cu FCSB (luni, ora 20:30) va fi unul extrem de important în lupta la titlu.

Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”
CSA STEAUA
Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”

Cum vede Victor Pițurcă lupta la titlu în Liga 1

„E foarte greu de spus cineva ca câștiga. Cred că în acest moment Farul are cele mai multe șanse. E primul loc și marchează cu cea mai mare ușurință. Dar depinde foarte mult de meciul următor. Dacă va câștiga cu FCSB, va face un pas uriaș spre câștigarea campionatului. Dacă nu, se va juca în continuare. Va intra și FCSB în cursă.

CFR Cluj nu mai mi se pare echipa sigură și puternică din ultimii ani. Mai ales din punct de vedere defensiv. Ăsta era punctul forte. Dar se poate întâmpla orice ”, a spus Victor Pițurcă în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Cu un egal mai ești în cărți, dacă câștigăm deja trebuie să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. Oricum, cel mai puternic adversar al nostru cred că este CFR Dacă vrei să fii campion, joci acasă, trebuie să bați Farul. 

Nu ați văzut ce a făcut Madridul aseară? Ce a făcut Manchester City? 3-0, scurt, bang, țang, bang. Vedeți? Dacă ești echipă mare tu, FCSB, bați 2-0, 3-0. Dacă nu, atunci stai mă acasă și gata. Eu toată ziua îi laud, dar merge pe fapte, nu pe laude.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Gigi Becali prefațează FCSB - Farul: „Nici ipotetic nu iau în calcul înfrângerea”

Citește și: 

Ultimatum la Rapid! Mesaj dur după înfrângerea cu Sepsi: „A fost execrabil! La anul vom avea alte obiective și trebuie să vedem cu cine le vom ataca”

Elias Charalambous, surprins când l-a văzut pe Mustață în cantonamentul FCSB: „Wait! What is this?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează