FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Piţurcă: "Menirea lui ca patron e să aducă bani, că nu e nici vreun mare Einstein"

victor piturca
victor piturca

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Victor Piţurcă a vorbit despre decizia de a pleca de la Steaua şi despre evenimentele petrecute în ultimele săptămîni la echipa din Ghencea. Fostul selecţioner i-a reproşat lui Gigi Becali felul în care a gestionat situaţia de la club.

 

"I-am zis că menirea lui ca patron e să aducă bani la echipă, că nu e nici vreun mare Einstein, mi-a zis că sînt o jigodie, s-a supărat şi a plecat dintr-o dată. Eu trebuia să-i răspund cu aceeaşi monendă? Laş este el, pentru că declară prostii. Eu am făcut un precontract, am pus nişte condiţii", a declarat Victor Piţurcă.

"Valoarea echipei e cea pe care aţi văzut-o. Jucătorii nu pot decît să crească de acum, dar trebuie să munceşti cu ei, nu te antrenezi o oră şi jumătate ca în străinătate, ci să vii dimineaţa la stadion şi să munceşti. Aşa faci performanţă", a adăugat Piţurcă.

"Din momentul în care am plecat prima dată de la Steaua, nu mai era prietenul meu, era un amic.u Nu vorbeam aşa cum se spunea cu Becali, cu orele la telefon. Nu vorbeam eu de naţională, i-am zis să nu vorbească despre mine, nici să mă laude, nici să mă critice, i-am zis că nu vreau", a încheiat fostul selecţioner.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
petrutzul
petrutzul  •  09 August 2010, 16:09

A distrus muistu ce cioban echipa , de acuma pana moare numa-i suferim !!!!

xolv
xolv  •  09 August 2010, 16:06

"Einstein" :))))) Piti e singurul in stare sa-i spuna verde in fata ciobanului ca e prost!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează