FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Piţurcă: "Nu i-am interzis să vorbească, i-am spus doar să nu vorbească prostii!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Victor Piţurcă a negat declaraţiile făcute de Gigi Becali, potrivit cărora ar fi fost acuzat de patronul stelist că a încercat să-i fure averea sau clubul. Fostul selecţioner a susţinut o conferinţă de presă prin care a comentat evenimentele petrecute la clubul din Ghencea în ultima săptămînă.

 

"M-a deranjat că a început să spună că îi iau averea, eu făceam totul pentru el, pentru a avea linişte, pentru ca acest club să revină în prim-plan, să facă din nou performanţă. Pe el nu-l poţi obliga, acum îmi pare rău că la prima discuţie nu i-am cerut garanţii de 50-100 de milioane de euro. Eu nu i-am interzis să vorbească, i-am zis să nu vorbească prostii", a declarat Victor Piţurcă.


"Într-o discuţie cu un apropiat al lui, cu Giovani Becali, i-am zis că nu vreau să îi iau banii, ci ca să se comporte civilizat, vreau ca acest club să redevină cel de demult. Să vorbească patronul, nimeni nu îi poate interzice, asta e viaţa lui să vorbească. Dar să nu lovească în munca mea, a jucătorilor", a adăugat Piţurcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
xpigames
xpigames  •  09 August 2010, 17:35

google: xpi games jocuri caterinca

redsef2005
redsef2005  •  09 August 2010, 15:14

Nu ii mai spuneti "cioban"! Ciobanii sunt oameni utili societatii, muncitori, la locul lor, cu bun simt - asta e doar o canalie parvenita! E o insulta la adresa noastra, a tuturor, ca nu putem deschide un ziar sau un post tv si sa nu dam peste "Gigi Becali a declarat..."!! Bine a zis Ilarion Ciobanu (Gerula din "Columna"): "Ce ne intereseaza pe noi, oamenii, ce gandeste viermele sau sobolanul??!"

petricasilupu
petricasilupu  •  09 August 2010, 15:09

N-ai cum , becali de felul lui spune numai prostii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează