FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME NOI

Victor Piţurcă: "Se curăţă fotbalul românesc cu stenogramele? Păi doar Gigi vorbeşte la telefon" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, crede că stenogramele apărute cu Gigi Becali nu ajută cu nimic fotbalul românesc şi sînt doar o metodă de a stîrni scandaluri.

"Acum dau cel mai bine stenogramele. Ne plac scandalurile. O să se cureţe aşa fotbalul românesc? Păi cine vorbeşte la telefon în afară de Gigi? Ei tot ies în faţă să spună că nu se publică stenograme cu ei că sînt corecţi. Să fim serioşi.

Trebuie să fie prins cineva cu bani ca să fie arestat. Din punctul meu de vedere, cînd vrei să premiezi clubul nu e corupţie. Dacă Becali se ducea la Universitatea Cluj şi le dădea banii să piardă, asta era", a spus Victor Piţurcă la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  02 Februarie 2009, 15:28

PITI ASA E

 •  02 Februarie 2009, 14:48

piturca are perfecta dreptate!!!!sunteti dobitoci?voi stiti ca orice om care lucreaza in finante un bancher ceva,la o banca a statului primeste salariu 15 mil si prime ca sa nu FURE 45 de mil?de ce in fotbal este ilegal sa premiezi ca sa nu fii tentat sa furi dar in economie e legal?suntem o tara condusa de dobitoci,si asta o spune un copil de 17 ani dezgustat de societatea in care traieste!

 •  30 Ianuarie 2009, 23:17

Nu stiam ca si cuvintul"derbedeu" intra in categoria " cenzurat" cu parere de rau, scanerul mi-a mincat cuvintul "ioner".poate data viitoare il voi face destept chiar daca nu e.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează