FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victoriile cu Viitorul şi cu Severin au readus speranţa în Grant: "Gata, tragem la titlu!"

Sabău va avea parte de meciuri mai uşoare pe finalul turului.
Sabău va avea parte de meciuri mai uşoare pe finalul turului.

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 19:50

Deşi Rapidul e la 10 puncte în urma Stelei, Sabău e mai optimist ca niciodată şi spune că giuleştenii s-au înscris în cursa pentru primul loc.

Cu toate că rapidiştii au avut parte de unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimii ani, iar patronul Copos a anunţat că s-ar mulţumi cu o calificare în Europa, antrenorul Ovidiu Sabău e încrezător în elevii săi şi spune că poate reuşi o minune.

Mai exact, tehnicianul a anunţat că ţinteşte locul 1 la finalul campionatului şi nu crede că avansul pe care steliştii îl au poate fi considerat decisiv.

"Nu sînt nici pe departe campioni, mai e mult pînă la final. Sigur, Steaua e o echipă care a obţinut nişte rezultate bune, dar nu cred că poate să fie campioană în momentul de faţă. Am reuşit şase puncte în ultimele două meciuri şi deja sîntem şi noi o contracandidată la titlu. Depinde cît de bine ieşim după întîlnirile cu Braşov şi cu Dinamo", a spus Sabău.

Programul îi ajută
Exceptînd restanţa cu Dinamo, de pe 22 octombrie, Rapidul nu se va mai duela pînă la finalul turului cu nici o altă formaţie cu pretenţii. În plus, Braşov, Astra şi Gaz Metan, trei dintre adversarii pe care urmează să-i întîlnească, vor veni în Giuleşti, iar în deplasare vor juca împotriva Chiajnei, a lui U Cluj şi a Ceahlăului, formaţii ce se bat pentru evitarea retrogradării!

"Nu vreau să fiu visător, dar depinde de noi şi orice este posibil. Da, putem fi campioni, de ce nu? Mai ales dacă vom cîştiga cu Braşov şi cu Dinamo" ( Andrei Ciolacu, atacant Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Egali cu liderul Bulgariei
Giuleştenii au disputat aseară un amical în Bulgaria, la Razgrad, în compania lui Ludogoreţ, fosta campioană de la sud de Dunăre şi actualul lider al campionatului, cu 8 victorii în 8 partide! Rapidiştii au remizat, 2-2, după ce au condus cu 2-0. Golurile au fost reuşite de Ioniţă şi Ilijoski, respectiv Quixada şi Guela, ultimul în minutul 88! Ovidiu Sabău a început meciul cu următorul "11": Pecanha - I. Voicu, Wallace, Oros, Milisavljevici - M. Roman, Al. Coman, Grigorie - Renan - Al. Ioniţă I, Ilijoski. Au mai jucat: Albuţ, Goga, Surdu, Tîrnăcop, Duarte şi Al. Ioniţă II.

Inbox:
- Rui Duarte, despre meciul cu Braşov de săptămîna viitoare: "Întîlnim o echipă care face parte din viaţa mea, tot timpul am fost tratat frumos acolo, dar sper ca noi să cîştigăm".
- Stefan Figueiredo a evoluat vineri seara pentru Rapid II, în deplasarea de la Călăraşi, unde a reuşit o "triplă". Giuleştenii din Liga a III-a s-au impus cu 3-2.
- Abrudan a reînceput antrenamentele, după accidentarea suferită în urmă cu aproape trei luni de zile.
- Sabău s-a supărat pe Goga şi, aseară, l-a schimbat în minutul 88, imediat după ce bulgarii au egalat, cu Alexandru Coman. Fostul timişorean fusese trimis pe teren în minutul 61, chiar în locul lui Coman.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (24)
varsity
varsity  •  15 Octombrie 2012, 20:32

Sabau nu e sanatos la cap. El crede ca inca antreneaza Tg. Mures, iar dupa 2 victorii la ultimele doua clasate va scapa de retrogradare. A incurcat un pic obiectivele, iar acum se vede pe primul loc, cu toate ca in fiecare joc, Rapidul doar se apara, nu ataca!

martinez.fzr
martinez.fzr  •  15 Octombrie 2012, 11:21
Postat de spivak pe 14 Octombrie 2012, 14:10

Cu Chiajna şi Ceahlăul e doar o formalitate. Îi batem fără probleme, ca astă-primăvară. Noi suntem naşii lor!

+1 :))

sergiu1
sergiu1  •  14 Octombrie 2012, 18:51

lasati gura mai mica si apucativa de fotbal pentru ca la jocul pe care il jucati meritati sa fiti pe locul 10 in clasament.daca jucati vedeti dupa aceea,pe ce loc terminati.si eu sint rapidist dar jucati catastrofal,nu mai vb de titlu.lasati pe alti sa vb de titlu.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează