FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI 0-1

VIDEO A revenit cu un cadou pentru bănăţeni! » Eşec pentru Pandurii la primul meci cu Petre Grigoraş pe bancă, 0-1 cu ACS Poli

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 23:24

Grigoraş s-a întors pe banca "pandurilor" cu un eşec care o scoate pe Poli din zona retrogradării.

Creatorul tiki-taka, "soiul de Tîrgu Jiu", nu are, de fapt, nici o baghetă magică. Grigoraş nu a reuşit să transforme în două zile echipa adormită pe care a preluat-o şi revenirea sa la Pandurii arată precum un cadou oferit lui Poli.

VIDEO Vezi AICI fazele meciului!

Fundaşul Belu a marcat pentru bănăţeni într-o fază în care s-a trezit cu mingea pe cap, după cîteva devieri, şi echipa lui Alexa a rezistat, ajutată şi de noroc, cu avantajul minim.

Mera a fost aproape de un autogol la puţin timp de la reuşita lui Belu, apoi Matulevicius a plonjat frumos şi a trimis cu capul peste poartă. Insistenţi şi cu tot mai multe riscuri asumate în apărare, "pandurii" au scăpat de 0-2 cînd Szekely a tras în Gliwa, singur cu portarul. Alexa s-a enervat şi şi-a înlocuit imediat atacantul.

Mamele l-a condus pe Szekely afară din teren şi arbitrul Balaj, exagerat de exigent, i-a dat al doilea "galben" apărătorului de la Tîrgu Jiu. Decizia n-a mai influenţat rezultatul şi Alexa rămîne marele cîştigător. Ai lui au urcat pînă pe locul 12, cu trei puncte peste prima poziţie retrogradabilă.

614817-pandurii-acs-poli-0-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
foxy
foxy  •  28 Aprilie 2014, 23:06
Postat de new_philips pe 28 Aprilie 2014, 13:30

bravo, raPandurii ! minunat blat!

Esti gugustiuc ...

ntfo
ntfo  •  28 Aprilie 2014, 18:25
Postat de new_philips pe 28 Aprilie 2014, 13:30

bravo, raPandurii ! minunat blat!

Cat de prost poti sa fi jur

new_philips
new_philips  •  28 Aprilie 2014, 13:30

bravo, raPandurii ! minunat blat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează