FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CONCORDIA 1-2

VIDEO ABBA, nu CSMS! » Marius Şumudică s-a impus în duelul cu Ionuţ Chirilă. Iaşiul se afundă din nou în B, 1-2 cu Chiajna

Welington are trei goluri în acest sezon din Liga 1. Brazilianul a fost dorit de Dinamo în vară, dar
Welington are trei goluri în acest sezon din Liga 1. Brazilianul a fost dorit de Dinamo în vară, dar "cîinii" nu și-au permis să-l cumpere

Articol de - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:31

Iaşiul pare pregătit să-şi continue naveta între prima ligă şi a doua. Nou-promovata e ultima în clasament, a pierdut din nou şi rămîne fără victorie în 9 etape.

Wesley, Grahovac, Onduku, Melinte, Akinsola. Toate achiziţiile spectaculoase ale Iaşiului arată ca nişte bani tocaţi! Nou-promovata a cheltuit mai mult şi a adunat mai multe nume importante în lot decît concurentele din campionat, dar echipa lui Lăcătuş şi a lui Chirilă n-a bătut pe nimeni în 9 etape!

Penalty. Pedeapsă pentru Iaşi!
Cea mai recentă păcăleală a fost "se vede progresul", o remarcă a lui Ionuţ Chirilă alimentată de impresia plăcută pe care trupa lui a lăsat-o în Ştefan cel Mare. După meciul de aseară, se mai schimbă şi senzaţia produsă de jocul echilibrat dintre Dinamo şi Iaşi: poate "cîinii" au probleme, fiindcă moldovenii dezmint ideea după care ei ar creşte spectaculos.

În duelul antrenorilor care trec uşor de la conflict pe bune la comedie, Ionuţ Chirilă a avut şi ghinion. Cel mai bun jucător al lui, Creţu, a executat ca un amator speriat o lovitură de pedeapsă şi din cauza asta scorul la pauză a fost 1-2. Cu remiză după 45 de minute, poate ieşenii ar fi stăpînit jocul în partea a doua. Poate. Dar a fost 1-2 şi Chiajna lui Şumudică a conservat perfect avantajul de-a lungul a 45 de minute în care nici nu a avut emoţii.

Fost campion, actual "gropar"
Şumi oricum pregătise din start o formulă ca de meci jucat împotriva Barcelonei, cu cinci fundaşi, dintre care Maftei "măturător" al mingilor care le scăpau celor patru din faţa lui. Distribuţia prudentă a Chiajnei a mai beneficiat şi de cadouri. Pînă la penalty-ul ratat de Creţu, Grahovac a scăpat din mîini în plasă o minge şutată moale de Pena.

Atunci s-a făcut 1-1. Creţu marcase primul, cu o lovitură de cap la o centrare aşteptată la bara a doua. Portarul Iaşiului, fost campion în Liga 1 cu Oţelul, s-a mai dovedit o dată "permeabil": a luat gol pe colţul scurt de la Welington, o minge care parcă a trecut prin goalkeeperul bosniac.

Dar suporterii nu ţin cont de ghinion, de gafe monumentale ale portarului şi de penalty-ul ratat de speranţa Creţu, internaţionalul de tineret care a început meciul excelent şi l-a încheiat dezastruos. Fanii din Iaşi şi de peste tot vor capul antrenorului! Şumudică a putut să audă satisfăcut cum rivalului său i se scandează "Demisia!" chiar la el acasă.

8 penalty-uri s-au ratat în acest sezon din Liga 1. Dar Creţu a fost primul care nici măcar nu a prins spaţiul porţii de la 11 metri, ceilalţi care au mai ratat au fost blocaţi de portari

"O victorie dulce, stropită cu miere. Am coborît din autocar, în drum spre Iaşi, şi am luat miere de la oamenii de pe marginea drumului. Am avut şi noroc, e adevărat" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"N-am nici un război cu Chirilă, pentru mine e doar un antrenor din Liga 1. Gata, nu mai fac show-uri, să faceţi voi promo-uri cu reacţiile mele! Copiii mei au probleme la şcoală, îi iau colegii peste picior din cauza mea" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

635407-iasi-chiajna-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Pe mînă cu Chirilă:)
Şumudică a venit la Iaşi hotărît să mai scadă din tensiunea alimentată între el şi Chirilă. Şumi a mers înaintea startului la rivalul său, l-a salutat şi i-a întins mîna. Acum cîteva săptămîni, îi reproşase unei reportere de la Look: "De ce-mi spui cîte înfrîngeri am? O ţii întruna cu asta! Eşti pe mînă cu Chirilă?". Ei s-au contrat din momentul în care Şumudică l-a înlocuit pe Ionuţ pe banca ilfovenilor, în a doua jumătate a sezonului trecut.

Diulgherov a "inventat" penalty-ul!
Iaşiul a fost aproape să facă 2-2 înaintea pauzei, însă Alexandru Creţu a ratat o lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a rezultat dintr-un fault stupid al bulgarului Diulgherov asupra lui Coşereanu. Apărătorul Chiajnei l-a ţinut secunde bune pe mijlocaşul Iaşiului, insistent, pînă cînd arbitrul Istrate a dictat, corect, lovitură de pedeapsă.

Wesley, din nou accidentat!
La Iaşi, Wesley a văzut încă un meci din tribună. Brazilianul a stat cu Dinamo din cauza unei accidentări, apoi a fost titular în Cupă, cu Rîmnicu Vîlcea, dar a ieşit după 53 de minute, accidentat din nou. Wesley, 34 de ani în noiembrie, are un singur gol de cînd a revenit în România şi nu a mai jucat nici un meci întreg pentru CSMS în ultima lună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dora
dora  •  29 Septembrie 2014, 10:39

Wesley cred ca va pleca, pina la iarna. Nu mai este acelasi jucator care facea diferenta la Vaslui, in urma cu citiva ani...

mihrp
mihrp  •  28 Septembrie 2014, 01:38

Bravo SUMI !!!

maianimalule
maianimalule  •  27 Septembrie 2014, 15:25

echipa asta e retrasa de la iarna daca nu iese tonta presedinte , daca iese presedinte o mai tine baronu' local pana in vara si gata , si-a atins scopul :)))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează