FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - POLI IAȘI 2-1

VIDEO ACS Poli Timișoara, victorie importantă cu Poli Iași » Se reaprinde lupta pentru salvarea de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 16:36

ACS Poli Timișoara s-a impus cu 2-1 în meciul jucat pe teren propriu cu Poli Iași, în etapa a 24-a din sezonul regulat al Ligii 1. 

VIDEO » ACS Poli - Poli Iași 2-1
A marcat: Pedro Henrique '35, Soljici '55/A. Cristea '51 (pen.)
*Stenio Matos a fost eliminat în minutul 65
Click AICI pentru liveTEXT!

Iașiul a început meciul în atac, iar foștii steliști Golubovici și Andrei Cristea au ratat ocazii importante de a deschide scorul pentru moldoveni.

Contrar cursului jocului, Timișoara a marcat în minutul 35 prin Pedro Henrique, de la prima fază periculoasă în careul lui Caparco.

După pauză, Straton l-a faultat în careu pe Andrei Cristea, iar centralul Găman a arătat punctul cu var. Același Andrei Cristea a executat perfect lovitura de la 11 metri și a restabilit egalitatea.

Gazdele au revenit însă rapid și au trecut din nou în avantaj grație reușitei lui Soljici, care a reluat din fața porții o centrare de pe partea dreaptă expediată de Bărbuț.

În minutul 63, Eugen Neagoe l-a trimis în teren pe Matos, însă mijlocașul a fost eliminat după mai puțin de un sfert de oră, perioadă în care a văzut două cartonașe galbene.

Timișoara rămâne în continuare pe penultimul loc, la trei puncte în fața celor de la Târgu Mureș, în timp ce Poli Iași ocupă locul zece, la trei puncte de Botoșani și Voluntari, dar cu un meci mai puțin disputat.

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Străuț, Cînu, Șeroni, Al. Neagu - Artean, Soljici - Bărbuț, M. Croitoru, Fucek - Pedro Henrique
Rezerve: Smaranda, Bocșan, Poparadu, Drăghici, Novak, Scutaru, Popovici
Antrenor: Ionuț Popa

Poli Iași: Caparco - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato - Bole, Mitici, Răuță, Ștefănescu - Golubovic, An. Cristea
Rezerve: Axinte, I. Voicu, Ciucă, Panțîru, Ciucur, Țigănașu, Matos
Antrenor: Eugen Neagoe

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Februarie 2017, 20:12

Cand aduci jucatori de mana a doua asa se intampla.Cred ca sunt jucatori la Iasi ,nu doar unul care nu are ce cauta la echipa,gen Golubovic .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează