FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CORONA 1-0

VIDEO Adiere de ruşine » CFR s-a chinuit şi cu ”lanterna” Ligii 1, doar 1-0 cu braşovenii de la Corona

Ogbu a marcat primul său gol în Liga 1
Ogbu a marcat primul său gol în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 22:40

Clujenii au avut evoluţie mediocră, fiind salvaţi pe final de portarul ţinut pe tuşă aproape doi ani şi jumătate, Mihai Mincă apărînd un penalty.

Petre Grigoraş poate răsufla uşurat. După umilinţa din Ghencea, 0-3 cu Steaua, CFR a fost la un pas de o nouă ruşine, pe teren propriu, cu " lanterna", Corona Braşov.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Clujul a ajuns un club de caritate, unde oricine poate să se servească cu puncte, fără să fie deranjat de apatia unor jucători, prea plictisiţi de meseria lor. Chiar dacă startul a fost perfect, cu Batin jalonînd printre fundaşii braşoveni şi Ogbu punînd latul pentru o reluare simplă (18), ceea ce a urmat a fost un chin prelungit, chiar şi pentru exigenţa lui Grigoraş.

Nici măcar pauza nu le-a limpezit privirea clujenilor, ajunşi să tremure în jumătatea proprie pentru o victorie fragilă. Din costum, Grig a simţit adierea unei noi ruşini şi a aruncat tot arsenalul ofensiv de pe bancă pentru a modifica tabela, însă efectul a fost nul.

Costea şi Tade au bîjbîit printre fundaşii adverşi, iar Corona a fost la un pas să dea lovitura. Piccolo a pus mîna, arbitrul Găman a fluierat inflexibil lovitura de pedeapsă, dar Mincă a fost salvatorul dintre buturi după şutul slab al lui Neacşa (82).

"Am avut o primă repriză slabă, dar apoi ne-am revenit şi am dominat partea secundă. Neacşa nu trebuia să bată acel penalty, dar nu m-a ascultat. E tînăr şi plin de elan" (Nae Manea, antrenor Corona)

"Cel mai important lucru e că am rămas cu trei puncte. Se vede o crispare, sînt multe lucruri care trebuie reparate. Nu putem progresa dacă ne bucurăm după o victorie cu Corona!" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

"Am dominat repriza a doua, păcat că nu am marcat nici din penalty. Mă bucură că am jucat, dar rezultatul e ceea ce contează" (Nicolae Manea, antrenor Corona)

"Un joc nereuşit, dar mă bucur pentru cele trei puncte. Sper să pun totul la punct în aceste trei săptămâni de pauză" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

584633-cfr-corona.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Cadu a cerut concediu!
Căpitanul feroviarilor, Ricardo Cadu, nu a fost aseară nici măcar rezervă. Criticat dur şi acuzat că l-a îndepărtat pe Rednic de la CFR, lusitanul a avut o discuţie cu Petre Grigoraş înainte de partidă şi i-a solicitat să nu-l includă în lotul lărgit, mai ales că prestaţia sa la meciul cu Steaua a fost sub aşteptări. "E prea multă presiune pe el, aşa că a cerut o pauză", a sunat explicaţia oficială. Cadu nu va rata însă stagiul montan de 9 zile de la Braşov, unde elevii lui Grigoraş vor ajunge la finele săptămînii.

S-a accidentat şi Felgueiras
Deşi pe foaia oficială, portarul Mario Felgueiras a fost trecut titular şi chiar căpitanul echipei, portughezul nu a mai apărut între buturi. El a suferit o accidentare la gleznă, iar la mişcările de încălzire a realizat că nu poate fi nici măcar rezervă, după ce piciorul i s-a umflat. Mincă a apărut pentru prima oară între buturi după o absenţă de aproape doi ani şi jumătate în campionat!

Grigoraş nemulţumit, dar ovaţionat
La prima apariţie pe teren propriu ca antrenor al CFR-ului, Petre Grigoraş a fost aplaudat de toţi spectatorii în momentul ieşirii sale pe gazon. "Grig" a părut emoţionat de ovaţiile fanilor, care l-au aplaudat şi la pauză. Pentru că jocul elevilor săi nu l-a mulţumit, tehnicianul a făcut semne către tribună că nu merită încă aprecierea suporterilor.

Pleacă la Rapid?
Antrenorul Nicolae Manea vrea să renunţe la postura de antrenor al Coronei şi să rămînă în poziţia de manager general, asta doar în condiţiile în care conducătorii clubului vor accepta tehnicianul pe care Manea îl va propune. În caz contrar, antrenorul este gata să renunţe la proiectul braşovenilor şi să se alăture Rapidului, unde ar urma să fie manager. O decizie oficială va fi luată în pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Septembrie 2013, 18:14

De rusine se fac altii care castiga cu lovituri de pedeapsa inventate si goluri valabile dar anulate adversarilor! Va suna cunoscut?

valentiino
valentiino  •  27 August 2013, 19:56

Ricardo Cadu susţine că nu el sau grupul jucătorilor portughezi de la CFR Cluj l-au dat afară pe Rednic, ci rezultatele modeste ale echipei, informează stiridesport.ro. Mai mult decât atât, Rednic, precizează Cadu, avea obiceiul de a-i găsi vinovaţi doar pe jucători, pentru rezultatele slabe ale echipei.„Pe Rednic nu eu l-am demis, dar echipa nu juca nimic, la meciul cu Viitorul am câştigat foarte greu, iar când echipa nu joacă... antrenorul e de vină.....mai e ceva de spus ??

alinezin
alinezin  •  27 August 2013, 18:40

Radu Bichiş absolut penibil...... Velayos,Deac,Rada dezastruos.... Picollo si batin doar 6? Blahhh

Vezi toate comentariile (12)
Comentează