FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ACS POLI 5-0

VIDEO Adio ridicol » Timişoara a retrogradat urât în "B", la capătul unei prestații jenante: 0-5 cu Voluntari

Experimentatul Goga, imagine a neputinței și a disperării // Foto: sportpictures.eu
Experimentatul Goga, imagine a neputinței și a disperării // Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 00:00

Mai erau măcar şanse teoretice pentru ACS Poli, ieri, înainte de confruntarea de la Voluntari. Să câştige! Dar, vorba lui Doman, "ei s-au făcut că ne plătesc, noi ne-am făcut că jucăm".

Cam aşa arăta spiritul pierdut al trupei de pe Bega. Nici chiar hâtrul Ionuţ Popa nu a putut să mai lege orgoliile din vestiar.

Enceanu deschide balul

Iar pe teren, după numai 5 minute, Filipov îl făcea titirez pe Goga, centra perfect, iar Enceanu, care începuse cu mare poftă de joc, deschide scorul de lângă inerţii Smaranda şi Bocşan: 1-0!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Timişoara nu are putere să riposteze. Popa îşi pune mâinile în şolduri, Torres îşi pune şi el mâna pe Bălan şi îi întinde tricoul, în careu. Un penalty din care Rus face lejer 2-0.

Abia acum violeţii par să se trezească. Dar Goga dă un şut-centrare la fanion. Iar durduliul Zicu, intrat pe post de salvator, nu mai are gleznă să-l lobeze pe Bornescu.

De la cabine, bănățenii ies mai vii. Popescu îl întinde pe Bornescu, Cânu dă puţin peste o "foarfecă". Arbitrul Cătălin Popa îi acordă însă prea uşor al doilea galben şi același Cânu pleacă la cabine.

Poli, ce neputinţă!

În 10, Timişoara e victimă. Şi ridicolă. Elek îl lasă singur pe Goga cu poarta goală, însă căpitanul se încurcă, ratează! De Cascadorii râsului! Cade în genunchi. E imaginea neputinţei, de final, pentru Poli.

Iar fotbalul nu te iartă. Filipov zboară pe dreapta, Tudorie, singur prin careu, face o dublă simplă din centrările lui. Un ingredient între golurile lui Tudorie: Doman ia şi el un "roşu" la numai 5 minute după ce intrase pe gazon!

Voduţ pune capăt măcelului abia în prelungiri, cu o execuţie de efect. Voluntarii rămân la baraj, Poli e deja în Liga a 2-a. Acolo unde tocmai a promovat cealată Poli, a suporterilor! Ce ironic e fotbalul ăsta când te faci că îl joci, nu?!

"A fost un final de sezon penibil! Nu mă așteptam la așa ceva când am venit la Timișoara, ne-am făcut de râs"
Ianis Zicu, atacant ACS Poli

"Am mai mult de 10 ani în prima divizie, dar așa ceva n-am mai trăit, mi-e și jenă să vorbesc! Eliminarea lui Cânu doar arbitrul a văzut-o. Dacă nu se iau măsuri, se va ajunge ca în liga județeană!"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"Rămân și în Divizia B, așa a fost înțelegerea, să facem o nouă echipă cu care să încercăm să promovăm iar"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

voluntari acs poli 5 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează