FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Ajutor de la Ovidiu Haţegan » Cel mai bine cotat arbitru român nu a dat un penalty Concordiei la 1-1 cu CFR

Șumudică și-a pus mîinile în cap după decizia lui Hațegan
Șumudică și-a pus mîinile în cap după decizia lui Hațegan

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:27

Cel mai bine cotat arbitru român, acuzat în trecut de Gigi Becali că e omul CFR-ului, nu a acordat un penalty evident pentru Chiajna.

În minutul 41 al meciului de ieri, ilfovenii au solicitat arbitrului Ovidiu Haţegan să acorde lovitură de la 11 metri după ce croatul Mateo Susici a preluat mingea cu mîna, după o centrare venită de pe dreapta de la Welington, dar "centralul" a continuat jocul. Reluările Look TV au arătat că arădeanul a luat decizia greşită, observîndu-se clar că Susici face henţ în careu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La finalul primei reprize, Şumudică s-a dus glonţ la mijlocul terenului şi a avut un schimb de replici cu Haţegan. "Respectă-mă cum te respect şi eu pe tine!", i-a spus Şumi.

La finalul partidei, tehnicianul Chiajnei n-a mai fost atît de blînd şi-a reacţionat mult mai dur: "O să spun a nu ştiu cîta oară că sîntem defavorizaţi de arbitri. De fiecare dată fac asta şi degeaba o spun! Cu U Cluj am avut gol valabil şi penalty la Pena. Ne-am mîncat punctele. Cu Ceahlăul iar ne-au defavorizat, iar puncte pierdute. Ce să mai spun?! Ce să mai fac?! Arbitrii nu păţesc nimic, sînt delegaţi în continuare, iar eu puteam să fiu dat afară pînă acum. Bine că nu m-au demis ăştia, dracu'!".

Şumi a continuat: "Ia gîndiţi-vă voi unde eram noi dacă luam punctele astea! Eram în primele opt echipe din campionat, acolo unde am promis conducerii. Aşa, eu mă lupt să salvez echipa de la retrogradare! Oricum, îmi felicit jucătorii pentru că nu pierdem de cinci etape. Mai contează şi asta".

"E greu să-i motivez"
Fără victorie la Chiajna, tehnicianul clujenilor, Vasile Miriuţă, şi-a felicitat jucătorii, dar crede că cei din conducere sînt de vină pentru aceste rezultate: "Jucătorii mei au încercat să facă tot posibilul să cîştige, ne-am creat ocazii, dar n-am reuşit să marcăm. Sînt neplătiţi de atîtea luni şi e foarte greu să-i motivez.

Există promisiuni peste promisiuni din partea conducerii, dar ştie toată lumea că banii contează cel mai mult! Din păcate, am pierdut două puncte importante. Oricum, eu rămîn la părerea că nu ne batem pentru cîştigarea campionatului. Trebuie să se achite restanţele ca să fie altă atmosferă".

"Am avut penalty clar în prima repriză! Mai greşeşte omul, dar în mod normal Ovidiu Haţegan trebuia să ne dea 11 metri. Cred că e şi greşeala asistentului, care nu a comunicat deloc cu centralul la această fază" (Narcis Răducan, manager general)

Cifrele meciului
Chiajna - Parametru - CFR Cluj
55% - Posesie - 45%
11 - Şuturi la poartă - 11
6 - Şuturi pe poartă - 5
5 - Cornere - 4
4 - Intervenţii portar - 5

639171-chiajna-cfr-1-1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  27 Octombrie 2014, 21:19

Este adevarat ca nu sa dat penalty, ai nostrii puteau fi batuti dar nu au reusit cei din Lanterna rosie.. Sa nu faceti infarct restul, zic, sa va gasiti alt subterfugiu !!! HAI CFR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează