FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PANDURII 1-0

VIDEO Ajutor de la Răduţ şi Viera » Doi foşti elevi l-au ajutat pe Grigoraş să cîştige cu Oţelul la Tg. Jiu, 1-0

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 22:29

Grigoraş s-a răzbunat pe Pandurii cu ajutorul a doi foşti elevi: Mihai Răduţ a ratat un 11 metri, iar Ousmane Viera a comis un penalty de toată jena


Ce debut pentru Petre Grigoraş! A plecat de la Galaţi în 2009 după un meci cu Pandurii, pierdut cu 1-0, şi a revenit ieri tot în faţa gorjenilor, foştii săi elevi pînă în urmă cu două luni. Iar scenariul partidei parcă a fost unul scris pentru Alfred Hitchcock.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Gorjenii au început în forţă. Răduţ profită de o greşeală a lui Sîrghi, dar trage puţin peste bara transversală (10). Peste 6 minute, debutantul Marquinhos driblează frumos, iar şutul său e scos greu de Mingote! Ratează şi Paraschiv, puţin peste din 6 metri (28). Repriza se termină aşa cum a început. Sîrghi greşeşte, îl faultează în careu pe Voiculeţ, dar Mihai Răduţ trage slab şi Grahovac parează.

Ocaziile au alternat şi după revenirea de la cabine. Iorga trece de Mingote, dar şutează în Viera (57). Apoi, Nistor lansează un trasor de la mare distanţă, scoate Grahovac! (66). Trage şi Astafei, iar peste (70). Mingote mai scoate un şut al lui Stromajer (83), dar nu mai are ce să facă peste 4 minute, la penalty-ul făcut de Viera. Execută Iorga şi Petre Grigoraş se poate gîndi liniştit la Cupa României. Salvarea de la retrogradare pare deja bifată!

"Mă aşteptam să fie un meci greu, dar cu atît e mai frumoasă victoria. Ne lipseşte omogenitatea, dar avem timp să punem lucrurile la timp. Vrem Cupa României!"
Petre Grigoraş, antrenor Oţelul

"Meciul a fost unul echilibrat. Dacă marcam din penalty, sigur cîştigam. Şansa a fost de partea gălăţenilor de data aceasta"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

Haţegan, perfect!
"Centralul" Ovidiu Haţegan a avut de judecat două faze importante, luînd de fiecare dată decizia corectă. Mai întîi, în minutul 44, Sîrghi i-a dat peste picioare lui Voiculeţ, iar arbitrul a arătat corect punctul cu var. Apoi, cu 3 minute înainte de finalul meciului, a dat din nou penalty, de data aceasta pentru gălăţeni, după faultul lui Viera asupra lui Vancea.

562992-caseta-otelul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
suiac
suiac  •  11 Martie 2013, 17:11

DAR GRIGORAS JUNIOR NU L-A AJUTAT PE TAT-SU , CAND " A GRESIT " CHIPURILE CENTRAREA IN URMA CAREIA REZULTA CLAR GOL SI PUSZTAI A FACUT CRIZA DE NERVI PE MARGINE ?

cupidro
cupidro  •  11 Martie 2013, 11:30
Postat de mvradulescu pe 11 Martie 2013, 10:00

Titlul articolului este probabil conceput ca să sădească neîncrederea suporterilor gorjeni în propria echipă . Nu e corect că se procedează așa, indiferent a cui a fost ideea nefericită. Eu am rămas cu convingerea ca a fost un meci în care s-a luptat de fiecare parte cu corectitudine, vizând victoria ! Sansa a fost acum de partea gălățenilor, deși rezultatul putea fi oricare, având în vedere filmul partidei, iar echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate.

Am urmarit titlul articolului dupa meci si s-a moficiat de vreo cateva ori pana a ajuns atat de penibil si instigator. Rusine d-le Brăilescu .

peryfery
peryfery  •  11 Martie 2013, 11:14

GRIGORAS cel mai tare din oras!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează