FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - VIITORUL 0-3

VIDEO Alibec şi copiii lui Moş Ene » Prima victorie în Liga 1 pentru gruparea lui Hagi

Gabriel Iancu şi compania au adus primul succes al unei nou-promovatei în acest sezon
Gabriel Iancu şi compania au adus primul succes al unei nou-promovatei în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 22:32

Constănţenii au obţinut prima victorie în Liga 1 după un meci modest, în care a strălucit doar fostul interist pe finalul partidei.

Viitorul şi-a căpătat numele de cea mai puţin atractivă formaţie din Liga 1. Pînă ieri, în precedentele 5 partide marcase de 4 ori, primise 6 goluri şi nu cunoscuse gustul victoriei pe prima scenă. Aseară, adversarul constănţenilor a fost Ceahlăul, şi ea o formaţie fără pretenţii în campionat, însă una care bifase deja un succes şi a cărei apărare fusese penetrată de 13 ori!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuşi, prima repriza a fost marcă înregistrată a copiilor lui Hagi. Pase aiurea, preluări greşite şi şuturi ce cu greu ajungeau la poartă. Nici o ocazie clară de gol!

Partea a doua a debutat la fel, dar în minutul 52, din nimic, un carambol a făcut ca mingea să sară la Iancu, iar acesta l-a învins pe portar cu un şut plasat! Trei minute mai tîrziu, "plăieşii" au primit lovitura decisivă! Jovici a ieşit din poartă neinspirat, Chiţu l-a depăşit cu uşurinţă şi a marcat pentru un 2-0 de trei puncte!

Imediat, partida a revenit la ritmul din prima parte, dar Alibec, introdus pe teren în minutul 80, a închis tabela cu o execuţie spectaculoasă, care face uitate toate nereuşitele din ambele tabere: gol cu călcîiul, printre picioarele lui Forminte!

"Mă bucur că am marcat. Am obţinut primul succes şi acum am mai scăpat de presiune. Vrem să cîştigăm împotriva celor de la Vaslui, etapa viitoare" (Denis Alibec, atacant Viitorul)

516280-ceahlaul-viitorul-0-3.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ion2010
ion2010  •  02 Septembrie 2012, 17:43

Il rog pe dl. Andrei Vochin sa aprecieze jocul Viitorului de la Piatra Neamt si sa constate daca cele petrecute pe teren sunt in conformitate cu cele relatate de un reporter frustrat (care a pierdut la pariuri ca a invins Viitorul la Piatra Neamt) precum im.becilul de Ciprian Avadanei... Dl. Andrei Vochin are cunostinta de cele aparute in ziarul Gazeta Sporturilor despre meciul Ceahlaul - Viitorul? Propun ca Avadanei sa nu fie platit pentru relatarile lipsite de adevar de la meciul Ceahlaul-Viitorul si sa nu-l mai delegati pe Ciprian Avadanei sa va transmita cronica de la niciun meci pentru ca va face ziarul de ras... Daca intr-adevar asa a vazut Avadanei meciul, atunci e clar ca tb. demis!!

ion2010
ion2010  •  02 Septembrie 2012, 17:34

Cum puteti sa platiti aiurea un reporter ne.mernic? Cum poate scrie im.becilul de Ciprian Avadanei ca Viitorul a jucat slab? Pai cr.etinul asta de Avadanei critica pe Viitorul si despre Ceahlaul, care a pierdut cu 3-0 acasa, nu scrie nimic de rau. Pr.ostul de Avadanei isi varsa frustrarile pe Viitorul pentru ca a pariat pe Ceahlaul si a pierdut la pariuri!!! Va spun din sursa sigura!!! Mai grav este ca redactorul sef (sau responsabilul cu articolele care intra in ziar) nu a facut nimic sa impiedice sa apara asemenea minciuni!!! Asemenea specimene de reporteri moldoveni ha.ndicapati va trage ziarul in jos

alexxmr
alexxmr  •  28 August 2012, 11:53

Pacat ca o sa retrogradeze , cu echipa asta formata 99 % numai din tineri nu prea ii vad facand fata in liga 1 . Sper sa ma insel

Vezi toate comentariile (4)
Comentează