FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 0-1

VIDEO Arla mai lipsea! » După Alex Chipciu şi Cristi Tănase, încă un titular poate pierde returul cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 23:11

Lituanianul s-a accidentat în prima repriză, a fost schimbat şi are şanse mici să joace miercuri, la Sofia. Primul diagnostic a fost că a suferit o întindere la muşchii inghinali


Gâlcă a riscat aseară. A introdus în formula de start, cu Ceahlăul, mai mulţi jucători care miercuri vor fi pe teren la Sofia. Ghinion cu unul dintre ei. Portarul Giedrius Arlauskis a acuzat probleme medicale la muşchii inghinali după prima jumătate de oră. A solicitat intervenţia echipei medicale, însă chiar şi după îngrijiri n-a mai putut juca. A făcut semn că trebuie schimbat, iar în locul său a intrat Florin Niţă.

Primul diagnostic nu sună deloc încurajator. Întindere la muşchii inghinali, ceea ce ar însemna că şansele ca el să joace miercuri seară sînt aproape de zero. Pierderea pentru Steaua ar fi uriaşă, lituanianul avînd prestaţii excelente în acest sezon. Mai mult, e singurul din lot pe care Gâlcă, pînă la meciul de aseară, îl folosise în toate minutele, în partidele de campionat şi de Champions League.
Varianta de înlocuire ar fi chiar cel care l-a schimbat aseară. Florin Niţă, 27 de ani, care a venit în Ghencea în vara anului trecut, la solicitarea lui Reghecampf, care lucrase cu el şi la Chiajna.


6,90 e media notelor GSP obţinute de Arlauskis în acest sezon. El e pe locul 3 la acest capitol, după Sînmărtean, 8,00, şi Chipciu, 7,00

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (52)
humanimal
humanimal  •  24 August 2014, 20:12

E groasa treaba. Cu Nita portar....grupele Europa League se vad din ce in ce mai aproape.

khal_37
khal_37  •  24 August 2014, 20:11
Postat de samertx pe 24 August 2014, 19:41

Pișatule!

hai ca devii penibil... :)) PA!!!

samertx
samertx  •  24 August 2014, 19:41

Pișatule!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează