FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA - U CLUJ 1-0

VIDEO Ăsta nu e fotbal! » Antireclama perfectă pentru sport: Săgeata - U Cluj 1-0

Vezan a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri inventată de Popa
Vezan a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri inventată de Popa

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:46

Partida de la malul mării a fost antireclama perfectă pentru un sport pe care s-au plătit peste 200 de milioane de euro în ultimii 6 ani: tribune goale, ocazii deloc, plus un arbitru gafeur, care a decis învingătoarea.

Un derby pentru evitarea retrogradării produce de multe ori emoţie, implicare, cîteodată chiar şi partide spectaculoase. Pe hîrtie, Săgeata - U Cluj avea premisele unui astfel de joc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A rezultat însă o hidoşenie de meci. 90 de minute care oricînd pot fi o pledoarie pentru o teză numită "Aşa ceva nu se poate numi fotbal".

De ce?
... pentru că în tribune au fost prezenţi doar oamenii de ordine, ziariştii şi rudele jucătorilor, vreo 100 în total
... pentru că n-a fost creată nici o ocazie importantă
... pentru că singurul gol a "fost înscris" de arbitru, nu de vreun jucător: Cătălin Popa a inventat un fault, Veselovsky la Guerra, şi implicit un penalty, din care s-a decis învingătoarea
... pentru că singurele momente cînd Emil Grădinescu, comentatorul de la Dolce, a putut să ridice vocea au fost la cele 8 "galbene"
... pentru că sînt două echipe ţinute artificial în viaţă. Una, de bani publici şi care a jucat pe piept cu "Primăria Năvodari", deşi întîlnirea se disputa la Constanţa, cealaltă cu ajutorul lui Florian Walter, patron cînd la Cluj, cînd la Ploieşti, cînd la Cluj, iar între aceste rute face vizite la DIICOT pentru a fi întrebat cum a mutat jucătorii între cele două echipe ca pe nişte active fixe.

"În această seară am trăit ceea ce trăiau echipele care jucau la Piatra Neamţ pe vremuri. S-a arbitrat de pe banca gazdelor, de acolo se striga aut, fault, cartonaş. Arbitrul a decis învingătoarea, deşi nici noi n-am jucat grozav" ( Mihai Teja, antrenor U Cluj)

"N-a fost penalty, Veselovsky nici nu-l mîngîie pe atacantul advers, darămite să-l dărîme!" (Dan Lăzărescu, analist DolceSport)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
calinsand
calinsand  •  08 Aprilie 2014, 16:15
Postat de calinsand pe 08 Aprilie 2014, 16:14

Dar totusi nu face nimeni nimic? Nu-i urmareste nimeni pe arbitrii si conducerile cluburilor? Dam 11 m cand trec turturelele prin teren?

Si daca vroia sa dea 11 m putea da la ceva faza mai devreme in careu. Aia nu era asa suspecta. Io tind sa cred ca arbitrul e chiar "nu prea istet", poate deloc.

calinsand
calinsand  •  08 Aprilie 2014, 16:14

Dar totusi nu face nimeni nimic? Nu-i urmareste nimeni pe arbitrii si conducerile cluburilor? Dam 11 m cand trec turturelele prin teren?

sakamoto
sakamoto  •  08 Aprilie 2014, 15:31

Fotbal murdar, murdar, murdar, cum n-a fost niciodata! Cum nu mai este niciunde in lume. Se fura pe fata! Sistem ticalosit, condus de mafioti. Acesti penali au adunat din infractiuni, averi fabuloase, distrugind fotbalul romanesc. L-au adus in colaps! Spectatorii nu au ce vedea la meciuri si nu participa la un spectacol oribil:fluierasii trintesc cu dezinvoltura fiecare meci. In meciuri internationale, echipele lui Nasu sint calcate in picioare de adversari. Apoi vin un potop de scuze, an de an aceeasi comedie a ororilor!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează